Hogy szokjak le a körömrágásról?
Vesd be, az átlátszó körömlakk is jó
Mivel rossz az íze azonnal észreveszed ha rágod és így könnyebb leszokni
Ha lány vagy csináltass gellakot attól nem fogod tudni leragni.
Ha fiú vagy nem szeretnél körmöt csinaltatni akkor használj kezfertotlenitot az olyan keserű hogy amint bekapod az ujjad eszedbe jut hogy nem kéne.
Nekem a körömlakk nem ért semmit, ugyanúgy lerágtam. A kézfertőtlenítő hirtelen jónak tűnik, de nagyon kiszárítaná a kezed.
Őszintén szólva, 2-3 éve csináltattam műkörmöt, azóta nem rágom. Előtte akármit próbáltam, nem használt. De most tökre örültem hogy Úristen végre évek után leszoktam, tényleg több mint két évig nem rágtam, nem is hiányzott. Most a korona miatt 2 hónapig nem volt műkörmöm...nem tudtam megállni, abban a két hónapban tövig voltak rágva a körmeim, az ujjaim sebesek voltak a köröm mellett, néha vérzett is, folyamatosan nagyon fájt... Aztán most megint van műkörmöm, most megint nem rágom. Nekem ez az egyetlen ami használ.
Ha lány vagy. Műköröm.
Ha fiú, keserű körömlakk
Pont amiatt nem ajánlanám a műkörmöt az ilyen gondra, mert magán a probléma okán nem segít, amint leszedik, ugyanúgy elő fog jönni.
Valaki írta a kézfertőtlenítőt, hogy jó lenne, de szárítja a kezet. Használhatnál kézkrémet vagy bőrápolót úgy, hogy a körmeidet is bekened vele, így amint a szádhoz emeled eszedbe fog jutni, hogy nem szabad. Egyébként ez a reflex, hogy akaratlanul is ragod a körmöd, hidd el 3-4 nap alatt legkésőbb elmúlik. Annyi idő alatt pedig elkezdenek begyógyulni a sebek is a körmös mellett és egy picit talán nő maga a köröm is. Ha pedig tényleg érdekel a kezed egészsége és szépsége, akkor pedig már szíves sem lesz tönkretenni azt a pár napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!