Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mért van az, hogy a jó pasik...

Mért van az, hogy a jó pasik csak a k*rvás, darázsderekú csajokat szeretik? 16/L

Figyelt kérdés
Nem mindegyik, de az biztos, hogy a többség azokat a csajokat szeretik, akiken egy halom smink van, k*rvásan öltözködnek, és már már úgy néznek ki mint az anorexiások. Mért az ilyenekre bukik a többség? Én nem vagyok ilyen, sminkelni is alig sminkelem magam (vagy suliba esetleg natúran). Szerintem átlagosan öltözök, nem szeretem az ilyen mini ruhákat vagy nagyon kirívó cuccokat. Általában suliba farmer csőnadrágot veszek fel, szeretem a színes pólókat (sötétebb rózsaszín, lila, kék... stb.), néha még fekete is szóba jöhet. Régen mindig kínai cipőket hordtam, most átváltottam a Nike-ra, meg a Deichmann-os tornacipőkre. Kiegészítőket általában magamnak készítem (karkötő, nyaklánc, fülbevaló... szeretem a kézimunkákat :D). Szemüveges vagyok de azt mondják, hogy jól áll és kiemeli az arcomat. Nem vagyok az a nagyon vékony, magyarul nem vagyok "álomcsaj". Sajnos nem tehetek róla, így születtem, örököltem az alkatomat... Kicsit húsosabb vagyok, de saját magam véleménye az, hogy nem olyan vészes. Kb. 5kg felesleg van rajtam. Jól érzem magam a bőrömben, mások véleményét nem is szoktam figyelembe venni, ha néha megszólnak, mert tudom hogy nálam vannak sokkal ducibb emberek is. 16/L, 165 cm és 63kg.
2010. aug. 5. 12:58
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
53%
Ezek a "jo" pasiknak penzbe kerul hogy jo csajjal jarjanak. Ajandekkal, vacsoraval stb kell hogy elojojjenek. A rohej az hogy ezek a jo pasik par ev mulva mar nem lesznek olyan jok. Elhiznak, elhasasodnak, megoszulnek. A nok tovabb neznek jobban ki, ugy hogy majd jot fogsz rohogni. Nem reg lattam egy fiumat, akit 9 eve nem lattam. Nahat ez a par ev nem volt feleette kegyes, habar minden csaj futott, (en is) utana annak idejen. Ahogy elneztem, mondtam is (magamnak) hogy nem mennek el vele sehova igy. Ezekrol a nokrol akikrol kerezel, ezek a pasik semmi jot nem goldolnak, hatamogott ki beszelik oket, igen, qrvanak hivjak oket.
2010. aug. 7. 13:00
 22/32 anonim ***** válasza:

Amúgy remélem tisztában vagy vele, hogy a darázsderék nem anorexiásat jelent, nem is homokóra alkatot, hanem kizárólag fűzővel elérhető mesterséges alakmódosítást (jobb esetben olyat, ami már állandósult, tehát fűző nélkül is ilyen az illető alakja) : [link]

[link]

[link]

De szólj, ha fölöslegesen világosítalak fel, és azért írtad, mert szerinted csak az ilyen lányok a nyerők, és ilyenekkel vagy körülvéve :)

Mellesleg ha nem öltözködnél ennyire tucat módon, lehet felfigyelnének rád. De mivel ma 2 fiatal lány típus van, a r.banc és a csőnacis-sport/tornacipős, ezért nem lehetsz valami feltűnő jelenség. De nyugi, 16 évesen még bőven előtted van az élet, majd lesz valaki, akinek tetszeni fogsz. Azt meg úgysem tudod befolyásolni, kinek mi tetszik, tehát felesleges rajta bosszankodni.

2010. aug. 7. 13:30
 23/32 anonim ***** válasza:

Az én véleményem:

Attól,hogy valaki vékony még nem kell le anorexiásozni meg k*rvázni Ugyanis, sok esetben ezt azért mondják ,mert az illető odafigyel az öltözködésére ,szűkebb cuccokat hord MIÉRT? mert MEGTEHETI. Nem az a lényeg,hogy az ember hány kiló,mert egy molettebb,teltebb lány is lehet vonzó és csinos.

14/L

2010. aug. 7. 13:46
 24/32 A kérdező kommentje:

Én úgy tudtam, hogy a darázsderék a vékonyt jelenti :) Legalábbis 12 éves koromban nekem ezt mondta a tanárom. De azért köszi a felvilágosítást. AZ öltözködésre csak annyit, hogy nekem ez a stílusom, ezeket a ruhákat szeretem. Hiába vennék fel szoknyákat, csini nyakbakötős felsőket, ha nem érezném magamat jól bennük.

Utolsó válaszolónak:

Figyelj, először értsd meg a szöveget és utána válaszolj... Köszi. -> "MÁR MÁR úgy néznek ki mint az anorexiások."

Ez a nagybetűvel kiemelt rész annyit jelent, hogy "néha néha" stb. Arra gondoltam, hogy néha egy két lány olyan vékony, hogy az már csúnya. Ennyi. Nem mindre mondtam, és ez a szövegemből szerintem ki is derül, ha normálisan olvasod.

2010. aug. 7. 14:30
 25/32 A kérdező kommentje:

Ja és ez még lemaradt az utolsó válaszolónak:

Én ha csinosabban is öltöznék, szűkebb ruhákban lennék meg ilyenek, akkor mi történne? Kiröhögnének, hogy "nézd már a röfi miniszoknyát vett fel!" Ebből pedig én nem kérek. Az ilyen öltözködés nem az én stílusom, ha pedig áttérnék a 10cm-es magassarkú, akkor nem önmagamat mutatnám a világ felé. És hiába ismerkedek meg fiúkkal, mután megismernek rájönnek, hogy az nem én vagyok...

2010. aug. 7. 14:34
 26/32 anonim ***** válasza:
53%

Ájj ájj én nem azt mondtam hogy szűkebb ruhákat vegyél fel ,hanem azt hogy egy molettebb lány is lehet csinos.És kitartok a véleményem mellett.Mellesleg nem akartalak megbántani vagy ilyesmi.

Utolsó voltam

2010. aug. 7. 18:53
 27/32 A kérdező kommentje:
Sikerült, ugyanis ezek szerint csak a vékony lányok tudnak odafigyelni az öltözködésükre :)
2010. aug. 7. 19:27
 28/32 anonim ***** válasza:

Hát erre már nem tudok mit mondani...

"Kb. 5kg felesleg van rajtam. Jól érzem magam a bőrömben, mások véleményét nem is szoktam figyelembe venni, ha néha megszólnak, mert tudom hogy nálam vannak sokkal ducibb emberek is. "

Ugyanmár : Te magad írtad hogy nem számít mások véleménye ...akkor miről beszélünk?

2010. aug. 8. 12:05
 29/32 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező, tanulj már meg szöveget értelmezni... a lány pont azt mondta, hogy egy molettebb lány is lehet csinos, te szerencsétlen. Mindemellett közölte, hogy a vékony lányok attól még nem anorexiás qrvák, hogy sokan megmutatják az alakjukat. Én 176 cm vagyok és 53 kg, és emellett még igazi fűzőt hordok, hogy kiemeljem a derekam, akkor most neked anorexiás qrva vagyok csak azért mert odafigyelek magamra, és így érzem jól magam?! Döntsd már el, hogy mit akarsz, mert az, hogy közlöd, hogy te elfogadod magad, és jól érzed magad így, és közben irigykedsz a vékony lányokra, és ezért fikázódsz, az nem megy. Siránkozol, hogy nem figyelnek rád a fiúk, de csinosan öltözködni nem akarsz. Őszintén? Megbocsáss, de lesz*rom az önsajnálatod. Ha nem vagy elégedett, változtass, ha meg igen, kussolj, kérlek.

Elnézést a bunkó hangnemért, de itt mindenki SEGÍTENI próbált neked, te meg még abba is belekötsz. Aki hülye, haljon meg...

2010. aug. 8. 13:18
 30/32 anonim ***** válasza:
A legutolsó komizónak igazat adok...!!!!!!
2010. aug. 9. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!