Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Borotváljátok a kezeteken a...

Borotváljátok a kezeteken a szőrt? (lányok elsősorban)

Figyelt kérdés

és hány éves kortól úgymond ajánlott, hogy leborotváljam?

most 14L vagyok..

2010. aug. 4. 23:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Tizenéves koromban borotváltam, de azóta rájöttem, hogy semmi értelme. Szóval már nem borotválom.

Az meg, hogy mondjuk a mai 16 éves kiskölyköknek ez esetleg nem tetszik, hát érthető, hogy valahogy nem érdekel:)

24/L

2010. aug. 5. 13:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Néha epilálom néha borotválom. Én így jobban érzem magam és leszarom mások véleményét.
2010. aug. 5. 17:06
 13/16 anonim ***** válasza:

én igen, 14éves korom óta. undorodom a szőrtöl. csak haj formájában van jelen rajtam.

17L

2010. aug. 5. 17:48
 14/16 anonim ***** válasza:
Sztem pedig az undorító,ha egy csajnak hosszú,fekete szőrös a keze...az inkább igénytelen,mint egy szép sima kar.Amúgy én igen,borotválom,de egyáltalán nem lett erősebb tőle.
2010. aug. 5. 18:12
 15/16 anonim ***** válasza:

attól függ..... ha szőke pihe akk nem (nkem ilyen van, nagyon ritkán borotva, vagy gyanta, vagy epilátor), ha viszont erős fekete v barna akk sztem le kell.

off: miért kell azokat lepontozni, akik szedik róla a szőrt???

2010. aug. 5. 20:05
 16/16 A kérdező kommentje:

Hát eléggé megoszló a vélemény. :)

Nekem szőke szőr van a kezem csak hosszú.. Szóval mostanában ritkítom kicsit de nem szedem le az összes szőrt. De egyáltalán nem olyan hogy foltok lennének benne.. :D

Na de azt én se értem miért kell offolni.

Valakinek így tetszik valakinek úgy.

Köszönöm szépen az eddigi összes választ :)

És várom a továbbiakat ;)

2010. aug. 5. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!