Miért nézek ki öregnek 17 évesen?
Figyelt kérdés
155 cm vagyok és 55 kg, eddig minden rendben. Sokan dicsérnek, hogy jól öltözködöm. De az arcom terén eléggé elbánt velem a természet... Gyémánt alakú arcom van és mélyen ülő karikás szemeim. Már annyi féle sminket és krémet kipróbáltam, hogy legalább a karikák eltűnjenek és egy picit optikailag "elfedjem a hibákat", de semmi nem segít, és sokan azt hiszik a nálam 2 évvel fiatalabb hugomról, hogy a lányom, és ez elég rosszul esik. Fogalmam sincs, hogyan tudnék kicsit fiatalabbnak tűnni.2020. aug. 17. 14:31
1/5 anonim válasza:
Lehet csak túlgondolod. Mindenesetre ezt így látatlanban nehéz megmondani.
2/5 anonim válasza:
Küldesz képet magadról? Szívesen mondanék véleményt, ezt azért így nehéz elképzelni. Nyugi lány vagyok.
Amúgy én is idősebbnek nézek ki a sok stressz miatt, de 17 évesen még azért korai.
3/5 anonim válasza:
Én is 17 éves korom körül fedeztem fel azt, hogy az arcom bizony “öregszik“. Pedig valójában nem, csak az átlagnál jóval szárazabb bőrt örököltem, amit rendszeresen hidratálni kell. Amióta jojoba olajat használok minden nap, teljesen eltűntek a kis ráncok, és mintha felvarrták volna az egész arcom.
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem nem ráncos a bőröm, hanem csak sokkal idősebbnek nézek ki a tényleges koromnál
2020. aug. 17. 16:06
5/5 anonim válasza:
Szerintem menj el sminkt anàcsadàsra, ahol megmutatjàk, hogyan àpold a bőröd a bőrtípusodnak megfelelően, elfedni a hibàkat, kiemelni ,ami szép,màsrészt segítenek megtalàlni a megfelelő színeket, alapozóba, pirosítóban és akàr ruhàban is mert nagyon nem mindegy milyen színek vannak közel az arcodhoz. Én is most voltam, és sokmindent megtudtam magamról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!