Szerintetek jó alakja van? (link)
2010. aug. 4. 20:51
11/24 anonim válasza:
Jó alakja van :)
Az igaz, hogy kisebbítette a melleit.
Egyébként körül lehet nézni a 'sztárok' között, mert ő tényleg divatot teremtett pl. a hajával, amit nem sokan mondhatnak magukénak.
Kommentárt nem kérek!
12/24 anonim válasza:
Nekem Lady Gaga alakja tetszik nagyon.
13/24 anonim válasza:
Amúgy ugyan ilyen az én alakom is .. és mégis lenéznek hogy nagyon vékony vagyok! hmm .. ez igen :D
14/24 anonim válasza:
Én nem hangoztatnám büszkén, ha ilyen alakom lenne. Szerintem ez már nagyon nem okés. És az meg nagy túlzás, hogy minden nő szerete ilyen alakot, mert akkor nem lennének NŐK... Igaziak!
15/24 anonim válasza:
16/24 anonim válasza:
Jol nez ki nem mondom,de szerintem,hogy ez eleteben nem takaritott az is biztos.
17/24 anonim válasza:
igen nagyon jó alakja van, bárcsak én is így néznék ki
19/24 anonim válasza:
szerintem is tökjó alakja vaan : ) meg szép iss.
20/24 anonim válasza:
Az agyonretusált képeken, még szép is, meg csinos, viszont az életben nagyon vékony, összeplasztikázott mindenséggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!