Egy bőr /műbőr nike cipőre miylen festékkel festhetek textil?
Figyelt kérdés
2020. aug. 14. 11:46
1/4 anonim válasza:
Szerintem akril festékkel. Eddig a cipőfestegetős videókba ilyet láttam, hogy használnak. Viszont a jó minőségű festék elég drága.
2/4 anonim válasza:
Szia, Uni POSCA penekkel tudaz ráfesteni, nézz róla videót. Rendelni tudsz sok helyről de művészellátókban is lehet kapni. Amúgy üvegre, lapra, fára igaziból bármire tudaz vele festeni. De youtubeon rengeteg videó van ahohy kipingálják a cipőiket vele
3/4 anonim válasza:
Első vagyok. Igen, a Posca filcek is alkalmasak erre, viszont ezt valamivel még le szokták fixálni. Sajnos nem tudom mivel. Viszont ennek darabja 2000/2500 Ft. Viszont tényleg nagyon sok mindenre jó!
4/4 anonim válasza:
Igaziból van 1000 ftért is mondjuk a rajzshop. Hun, anno onnan rendeltem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!