4 hónapja kaptam egy Pandóra karkötőt,ami pár napja egy éles csattanó hanggal,a kapocsnál összeugrott és szűkebb lett?Ilyenkor érvényes rá a garancia?Szerintetek cserélnék vagy adnának egy újat cserébe?Egyáltalan van rá garancia?
Szia
Kitől kaptad? Az illető oda adta neked a kis könyvecskét, ami bizonyítja, hogy eredeti, az ára és, hogy hol vette.
Nekem az egyik charm szakadt le, mivel még garanciában volt kötelesek voltak kicserélni(Pár napot vártam rá de úgy emlékszem nem volt már olyan charm és helyette válszthattam abban az árban barmilyent, egy drágább tetszett meg és a többit kipótoltam....egyébként az én hibám is, hogy elszakadt, bele akadt a kabátomba...)
Szerintem mindenképp vidd vissza vagy kérd meg azt a személyt akitől kaptad tegye meg :)
Sajnálom, sajnos van ilyen, és a nem túl segítőkész eladókról inkább ne is beszéljünk..nem egy olcsó dolog, és csak egy karkötő ugyan de akkor is...
Gondolom váltásban dolgoznak, nem próbálod meg máskor amikor nem ő van ott? hátha több szerencsével járnál
Menj menj, próbálkozz sokáig! Szerintem ha nem is könnyen de idővel biztosan meglesz.
Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!