Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A vékonyság NEM egyenlő az...

A vékonyság NEM egyenlő az egészséggel. Mit tudtok ehhez hozzafuzni?

Figyelt kérdés

Sajnálom hogy ez nem azelőtt jött velem véletlenül szembe a médiában, amikor a fejemben elképzeltem az “álomalakomat”.😔

Mi a véleményetek?

Esetleg a témában személyes tapasztalat/történet?

16/l

2020. aug. 8. 18:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%

Ott van a genetika is, mikor valaki hiába eszik, mégse tud úgy hízni.

Egy vékony alkat még mindig ezerszerte egészségesebb, mint egy elhízott alkat, ami már önmagában is rengeteg egészségügyi problémát hordoz.

Akkor egészséges valaki, amikor tesz is érte napi szinten.

2020. aug. 8. 21:40
 12/17 anonim ***** válasza:
83%

BMI Semmit nem jelent. Én férfiként voltam már vékony/sovány BMI kategória, amiatt mert kicsit kevesebbet bizonyos ideig és átugrottam oda.

Amúgy ott vannak a 180 centis 100 kilós fitness modellek. Ők a BMI alapján már talán túlsúlyosak is, úgy hogy látszik mind a 6 kockájuk.

2020. aug. 8. 21:55
 13/17 anonim ***** válasza:
76%

Nem minden vekony egeszseges, de minden egeszseges vekony

Ennyi a tortenet

2020. aug. 10. 14:41
 14/17 anonim ***** válasza:
98%

Statisztikailag igaz hogy a vékonyabb emberek egészségesebbek.

Érdemes törekedni a vékonyságra, de törtetni már nem feltétlen.

A lényeg hogy mozogjon az ember sokat, főként kardiót, egyen sok zöldséget, meg fincsi húsokat, és nem lehet nagy gond az egészségével....

.... már ha nem kap el egy végzetes kórt, vagy nem lesz rákos, vagy nem csapja el egy kocsi stb

2020. aug. 12. 10:33
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is telt alakom van, sosem voltam vékony. Magas is vagyok, könnyen izmosodom de könnyen is hízok. Ràadásul a genetikám olyan klasszikus töltöttgalamb alkat, 70/Hs mellem volt, ami már gátolt a mozgásban, lègzèsi nehézséget okozott. Felvarrattam, meg kisebbre vetettem, most D-s, nagyon elégedett vagyok az alakommal, 42/14-es ruhaméretem van. 171 centihez vagyok 75 kiló, 65 kilós volt a legalacsonyabb felnőtt súlyom, hosszú, súlyos betegség után, úgy néztem ki mint egy csontváz, kiestek a dolgok az ölemből mert akkora rés volt a összezártam a combom. A műtétem előtt jó 10 kiló még volt rajtam, azzal se voltam igazàn duci, akkor is rendszeresen edzettem, jártam súlyt emelni, vívni és munkahelyen is állandóan futkosok, talpon vagyok.

Egészségesen étkezek, de nem vagyok hajlandó éheztetni magamat.

BMI hülyeség, nem veszi figyelembe az izomtónust, cicit, csontozatot.

2020. aug. 23. 17:34
 16/17 anonim ***** válasza:

Skinnyfat létezik ám, sok az ilyen energia italokon tengődő nyápic informatikus aki olyat pisál mint a túlfőzött marhahúsleves.

Heroinfüggők, rákbetegek is vékonyak, az se épp az egészség csúcsa.

2020. aug. 23. 17:36
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen relatív. Van olyan barátnőm, aki saját bevallása szerint nem vékony és mégis egészségesen eszik, sokat mozog, stb. Szerintem teljesen jó alakja van.

Mindenkinél más, van aki vékony és nem sportol, nem eszik jól. Tehát ha egészségesen eszel és mozogsz,jó vagy. Ha picit csökkented a kalória bevitelt, akkor fogysz is. Nem atomtudomany

2020. szept. 13. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!