Ismersz ehhez hasonló típusú órákat?
A most meglévő kicsi Casio Beside-omat szeretném lecserélni egy hasonló stílusú nagyobb órára. 40-44mm-es fémszíjas órát keresek. Főleg a letisztultabbakat kedvelem mint ez a Tissot: [link]
Meglehet hogy ezt választanám ha nem lenne picit a tárcám fölé szabva, úgy 100k-ig nézelődök.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Az első válaszoló tippjei nem rosszak az infó alapján amit írtam. A citizen még számomra is túl egyszerű és egyhangú, a seiko hasonlóképp - ezek nem fogtak meg, a tissot már közelít, viszont nem kedvelem túlzottan az "elaprózott" szíjat, és szeretem ha nincsenek számok rajta, inkább csak vonalak jelöljék az órákat.
Eszembe jutott a márka amit kb fél éve nézegettem: Filippo loreti. Akkor azért nem vásároltam tőlük mert erős kétségeim voltam az óráik minősége felől, viszont stílusban az ő óráik állnak hozzám a legközelebb. Kíváncsi lennék többek véleményére az óráikról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!