Mi lenne ha mondjuk most egy ideig nem lenne szoli, műköröm, smink, hajfesték, hajvasaló, stb? :D
"műköröm - nekem termézetes a körmöm és hosszabb mint bármelyik müköröm "
Na azt azért megnézném:)Egy műköröm nem csak azért kell mert hogy hosszú legyen a körmöd hanem mert sokkal de sokkal szebb mint egy sima köröm!
Szerintem nem sokkal,de sokkal szebb a műköröm az eredetinél,sőt ha az eredeti szépen meg van csinálva sokkal,de sokkal szebb mint a mű:D
Nekem volt már,hogy szépen meg volt csinálva többször is és azt hitték,hogy műköröm.
Akinek alapból hosszúkás és szép az alakja az szebb mint a műköröm!
-Nem járok szoliba,mert őregítí a bőrt,helyette inkább napozok naptejjel,vagy önbarnítót használok.
-Soha nem volt még műkörmöm,de ha lenne is,max egy-egy alkalomra,és akkoris csak franciás,vagy valami egyszerűbb.Szerintem a rövid,természetes körömnél nincs szebb.
-Sminkelni ritkán szoktam,ilyenkor nyáron soha,csak ősszel-télen és tavasszal,akkoris csak pici alapozó,púder,szemceruza,spirál,szájfény.
-A hajamat már festettem be,sötétbarnából fekete lett,majd egyszer vöröses is,de mostanában már nem festegetem,rájöttem,hogy az eredeti színében a legszebb.
-Csak a frufrumat szoktam vasalni,egyébként természetes hullámos hajam van,kb ilyesmi: [link]
Nagyon dús,és sok hajam van,ezért csak megmosom,megszárad,megfésülöm,és kész is,a frufrumat néha átvasalom,hogy ne álljon nagyon csálén,és ennyi:)
16/L
Jó akkor mint egy átlagos műköröm... most már meg felel? Amúgy szerintem ha természetes és úgy van mindenfélére meg csinálva az szebb mint egy furi alakú műköröm.
Mondjuk ami a képen van ez tetszik :D
egyszer sem voltam szoliban
egyszer volt műkörmöm, de 2 hét után magamnak szedtem le
nem sminkelek, max alapozó+szempillaspirál+szemceruza, de ezek nélkül is kibírom
nincs festve a hajam
és nem is vasalom
én azthiszem élnék tovább és röhögnék a sok szerencsétlenen
18/L
Hát figyelj, én nyáron szoktam smink nélkül járni, hajvasalót egy évbe max 2x használok már, hajfesték nélkül nem tudom mennyit birnék(bár most lenövesztem valamennyire), műkörmöt csak azért rakatnék hogy leszokjak a körömrágásrol(bár volt emiatt de utána nem tudtam leállni vele.), és nem szolizok, mert undorodom a barna börtöl(persze nekem is az van -.-)...
Összegezve: kibirnám. :D
17L
A smink, és hajfesték kicsit hiányozna, de kibírnám azok nélkül is. Bár, ahajm biztos isteni csini lenne félig barnán, félig feketén, de nembaj. :)
22/L
Semmi, legalább is számomra.
Szoliban sosem voltam, nem is tervezem.
Műkörmöt sosem tetetnék fel.
Sminkelni szinte semmi sem sminkelek, esetleg kihúzom a szemem, ha megyek valahová.
Nem festem a hajam.
Nem vasalom a hajam, szerintem hülyeség.
15/l
Semmi nem lenneXD
Nálam minden maradna a régiben és továbbra is feltűnnék a pasiknak.
Jah a másik meg, hogy egészségesebb lenen az emberek bőre-haja, nem roncsolnák agyon magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!