Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi lenne ha mondjuk most egy...

Mi lenne ha mondjuk most egy ideig nem lenne szoli, műköröm, smink, hajfesték, hajvasaló, stb? :D

Figyelt kérdés
Fogadjunk a legtöbb csaj fel se tűnne senkinek... nekem mondjuk nem hiányoznának ezek, megvagyok nélkülük. :D
2010. aug. 4. 13:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

"műköröm - nekem termézetes a körmöm és hosszabb mint bármelyik müköröm "

[link]

Na azt azért megnézném:)Egy műköröm nem csak azért kell mert hogy hosszú legyen a körmöd hanem mert sokkal de sokkal szebb mint egy sima köröm!

2010. aug. 4. 15:21
 12/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nem sokkal,de sokkal szebb a műköröm az eredetinél,sőt ha az eredeti szépen meg van csinálva sokkal,de sokkal szebb mint a mű:D

Nekem volt már,hogy szépen meg volt csinálva többször is és azt hitték,hogy műköröm.

Akinek alapból hosszúkás és szép az alakja az szebb mint a műköröm!

2010. aug. 4. 15:41
 13/24 anonim ***** válasza:

-Nem járok szoliba,mert őregítí a bőrt,helyette inkább napozok naptejjel,vagy önbarnítót használok.

-Soha nem volt még műkörmöm,de ha lenne is,max egy-egy alkalomra,és akkoris csak franciás,vagy valami egyszerűbb.Szerintem a rövid,természetes körömnél nincs szebb.

-Sminkelni ritkán szoktam,ilyenkor nyáron soha,csak ősszel-télen és tavasszal,akkoris csak pici alapozó,púder,szemceruza,spirál,szájfény.

-A hajamat már festettem be,sötétbarnából fekete lett,majd egyszer vöröses is,de mostanában már nem festegetem,rájöttem,hogy az eredeti színében a legszebb.

-Csak a frufrumat szoktam vasalni,egyébként természetes hullámos hajam van,kb ilyesmi: [link]

Nagyon dús,és sok hajam van,ezért csak megmosom,megszárad,megfésülöm,és kész is,a frufrumat néha átvasalom,hogy ne álljon nagyon csálén,és ennyi:)

16/L

2010. aug. 4. 15:43
 14/24 anonim ***** válasza:

Jó akkor mint egy átlagos műköröm... most már meg felel? Amúgy szerintem ha természetes és úgy van mindenfélére meg csinálva az szebb mint egy furi alakú műköröm.

Mondjuk ami a képen van ez tetszik :D

2010. aug. 4. 15:53
 15/24 anonim ***** válasza:

egyszer sem voltam szoliban

egyszer volt műkörmöm, de 2 hét után magamnak szedtem le

nem sminkelek, max alapozó+szempillaspirál+szemceruza, de ezek nélkül is kibírom

nincs festve a hajam

és nem is vasalom

én azthiszem élnék tovább és röhögnék a sok szerencsétlenen

18/L

2010. aug. 4. 16:08
 16/24 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, én nyáron szoktam smink nélkül járni, hajvasalót egy évbe max 2x használok már, hajfesték nélkül nem tudom mennyit birnék(bár most lenövesztem valamennyire), műkörmöt csak azért rakatnék hogy leszokjak a körömrágásrol(bár volt emiatt de utána nem tudtam leállni vele.), és nem szolizok, mert undorodom a barna börtöl(persze nekem is az van -.-)...

Összegezve: kibirnám. :D

17L

2010. aug. 4. 16:47
 17/24 anonim ***** válasza:

A smink, és hajfesték kicsit hiányozna, de kibírnám azok nélkül is. Bár, ahajm biztos isteni csini lenne félig barnán, félig feketén, de nembaj. :)

22/L

2010. aug. 4. 17:03
 18/24 anonim ***** válasza:

Semmi, legalább is számomra.

Szoliban sosem voltam, nem is tervezem.

Műkörmöt sosem tetetnék fel.

Sminkelni szinte semmi sem sminkelek, esetleg kihúzom a szemem, ha megyek valahová.

Nem festem a hajam.

Nem vasalom a hajam, szerintem hülyeség.

15/l

2010. aug. 4. 18:02
 19/24 anonim ***** válasza:
Én ugyanúgy élném az életem. :D Csak akkor nem lenne olyan különleges a természetes szépség. :( :D
2010. aug. 4. 19:15
 20/24 anonim ***** válasza:

Semmi nem lenneXD

Nálam minden maradna a régiben és továbbra is feltűnnék a pasiknak.

Jah a másik meg, hogy egészségesebb lenen az emberek bőre-haja, nem roncsolnák agyon magukat.

2010. aug. 4. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!