Intin piercing kérdés?
Hali!
Kérdésem az, hogy egy férfi intim piercingnek mennyire marad nyoma ha meg akarnék válni tőle? Nagyon szívesen kipróbálnék ilyen ékszert, először talán a sima prince albertet, bár a reverse pa jobban tetszik illetve amikor teljesen függőlegesen megy át a piercing a makkon. E miatt félek bevállalni, illetve hogy mennyire zavarja a nőket egy ilyen heg egy későbbi párkapcsolat során. Nem vagyok az a vagány stíusú srác, de mindig nagyon érdekeltek az ilyen dolgok, és szívesen kipróbálnám.
Szia!
Van PA-m, bár én erősen tágítottam rajta, így bizony meglátszik a nyoma. Volt ampallangom, annak két oldalt egy picike nyoma van, nem vészes. Ez igaz az apadrawya ékszerre is (ami neked tetszik). Ha nem tágítod nagyon nagyra, akkor a nyoma ottmarad, de nem zavaró. Tőlem csak annyit kérdeztek, hogy miért szedtem ki, mert szexis lenne, ha még ott lenne.
Tágításról annyit, hogy általában 14G-s (AWG szabvány) ékszerrel csinálják, de a viselők általában 10-8G-s méretig kitágítják, mivel így a végén is sokkal nagyobb a golyó és több pluszt ad.
A szúrást túl lehet élni, bár a lidokain jó dolog, de csak csökkent, azért megérzed. A gyógyulás viszonylag gyors, de azért kell ápolni. A PA és a reversPA annyiból más, hogy ha állva vizelsz és erősen nyomod kifelé, akkor a vizelet nem mindíg marad egy fix sugár, hanem olykor összevissza szóródik, mint az ablakmosó folyadék a szélvédőn, de ezt meg lehet tanulni kezelni, hogy egy sugár maradjon ;)
Szexnél a kicsi karikát vagy barbellt nem nagyon érzik meg a nők, a tágított méretet azonban igen, főleg akinek relatív szűk a bemenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!