Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire szexi szerintetek ez...

Mennyire szexi szerintetek ez a test? 24/n képpel

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Férfiak és nők véleménye is érdekel.

160 cm, kg-ot nem tudom.

2020. aug. 3. 16:38
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményeket. A poszt óta kb napi 1500 kalóriát égetek(600-800 at viszek be). Fő célom elérni a 45-50 kg-ot Plusz sokat edzek hogy ne csak súly vesztes “de formás oda a is legyen.

Nagyon szeretnék vékony/karcsú lenni.

2020. aug. 22. 08:17
 32/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha napi 600-800 kalóriát vinnél be és 1500-at égetnél, már rég nem élnél kérdező, ez egész egyszerűen fizikai képtelenség. Azt viszont el tudom képzelni hogy valóban koplalsz, főleg hogy az itteni idióták véleményei is csak erősítik az önképzavarod. A sok edzést se értem teljesen, ha alig viszel be kalóriát, nincs energiád edzeni se. Jön a gyengeség, szédülés, fülzúgás edzés közben, vagyis nem tudsz olyan minőségben edzeni, mintha normálisan érkeznél.

Vékony az biztosan leszel de karcsú az nem, mivel ahhoz formásnak kéne lenni (mint amilyen a képen is vagy), a koplalással viszont csak gebe csontváz leszel aminek se eleje se hátulja, és amint elkezdesz többet enni, minden leadott kiló kamatostul vissza fog jönni.

Én szintén 160 cm vagyok és amikor depresszió miatt 57-ről lefogytam 49-re néhány hét alatt, magam is megijedtem a pucér testemet látva. Ki volt minden bordám, az összes csontom kirajzolódott a hátamon, a mellkasomon, és hiába edzettem akkor is már több éve (és abban az időben is folyamatosan), nem lettem tőle formásabb, mivel alig ettem. Aztán ahogy jobban lettem és újra tudtam enni, edzés mellett felszedtem 1-2 kiló izmot, ami nagyon sokat számít a külalakot tekintve. Koplalva viszont nem ment volna.

Szóval kérdező, gondold át hogy megéri-e a koplalás, mert nem leszel formás, de még boldogabb se, főleg amikor visszahízod a sanyargatással leadott kilókat.

2020. aug. 22. 10:13
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus körte alkat. Van, akinek nagyon bejön. Jó, ha edz a kérdező, és ésszerű diétát tart, de nem koplaljon! Én inkább a homokóra alkatomnak örülök, és próbálom fent tartani a formámat bőven negyvenen túl is. Nem, nem vagyok kövér. 171 cm és 56 kg.
2020. aug. 22. 12:16
 34/34 anonim válasza:
100%
Nekem bejön, pont az esetem, se nem vékony, se nem telt
2020. szept. 6. 20:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!