Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire szexi szerintetek ez...

Mennyire szexi szerintetek ez a test? 24/n képpel

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Férfiak és nők véleménye is érdekel.

160 cm, kg-ot nem tudom.

2020. aug. 3. 16:38
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
62%
Az eszem megáll. Szerintem az itteni hozzászólók még nem láttak a való életben meztelen nőt. Ez egy teljesen normális, egészséges, viszonylag feszes test. Mivel kissé alulról fotóztál, torzult egy kicsit az alakod. Ha fentről készült volna, és kicsit pózolsz, már csorgatnák a nyálukat rád.
2020. aug. 4. 14:19
 22/34 anonim ***** válasza:
69%

Pontosan ahogy a #24-es mondja. Abszolút semmi baj nincs ezzel az alakkal, a legtöbb nő ölne ezért, mert vékony, arányos, formás. Ha a kérdező felhúzott volna egy mellig felhúzott tangát egy push up melltartóval és csücsörítve pózolna a tükörben, egész este ment volna rá a hoki (bár a gyk színvonalát tekintve, lehet még így is).

Szerencsétlen kérdezőnek súlyos önbizalomhiánya van (undorító és pocsék között ez a test??), a sok gyökér kommenthuszár ( akik utoljára nőhöz akkor nyúltak amikor az anyatejet szopták) meg alázzák őt minden irányból, miközben a két kezüket összetennék hogy egy ilyen kinézetű nő hozzájuk nyúljon.

Kérdező, ne az ezen oldalon kapott véleményeket vedd alapul, mert egyáltalán nem tükrözi a valóságot, amit néhány megkeseredett kanapéhuszár írogat, csak hogy rajtuk kívül másnak is szar legyen.

2020. aug. 4. 14:39
 23/34 anonim ***** válasza:
90%

Egyetértek az előttem szólókkal.

Nem egy felfújt mellű, fenekű instagram lány van a képen. Ez egy normális, átlagos női test.

Nem dagi, nem is vékony. Pont normális. Nem lehet mindenki photoshoppolt, szolizott testű modell.

Én is tudnék magamról olyan képet csinálni, amin tökéletesnek tűnik a testem, de minek? 😀

2020. aug. 4. 15:11
 24/34 anonim ***** válasza:
64%
#22 hol ölne ezért a legtöbb nő? a negyven feletti korosztályban lehet, de egy 24 éves lányról beszélünk. főleg a hátulról készített fotón jóval idősebbnek tűnik, sajnálom.
2020. aug. 4. 15:35
 25/34 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon sok duci vagy aránytalan testű lány van.(nem body shamingelni akarom őket)

Ők pl szerintem örülnének ilyen testnek 😊

2020. aug. 4. 16:17
 26/34 anonim ***** válasza:
83%
25 Ők valószínűleg örülnének ilyen testnek, de ez inkább csak a mai magyar átlag testi kondícióját minősíti (siralmas), ettől még nem lesz bombázó a belinkelt fotókon.
2020. aug. 4. 16:21
 27/34 anonim ***** válasza:
86%
szerintem nem írta senki, hogy bombázó. Én is azt írtam, hogy átlagos női test. Nem is kell, hogy mindenki bombázó legyen. De nincs okádék teste, meg semmi különösebb probléma nincs vele szerintem.
2020. aug. 4. 16:24
 28/34 anonim ***** válasza:
35%
#22-es kisebb ódát zengett róla. Szerintem sem okádék amúgy.
2020. aug. 4. 16:42
 29/34 anonim ***** válasza:
68%
22-Es szerintem arra gondolt, hogy ilyen egy hétköznapi test, ami nincs agyon nyomva, vagy edzve. Persze lehetne ezerszer jobb is, de nem mindenkinek van kedve heti 4-5x edzeni, meg csak fehérjét és zöldségeket zabálni. Szóval átlagban teljesen jó ez a test, lehetne jobb persze, de sokkal rosszabb is.
2020. aug. 4. 16:47
 30/34 anonim ***** válasza:
60%
Megnézném azoknak a meztelen testét, akik itt lefikázzák ezt a szép lányt.
2020. aug. 5. 00:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!