Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám az önbizalmamat...

Hogyan tudnám az önbizalmamat építeni?

Figyelt kérdés

Bár úgy indultam el délelőtt, hogy úgyéreztem jól nézek ki végre. Jól éreztem magam. Aztán hazafelé jövet megláttam egy olyan 'tökéletes' lányt. Gyönyörű bőr, gyönyörű test, haj, ruha. Szóval olyan tökéletes.

Egyből elment mindentől a kedvem, és mire hazaértem majdnem elsirtam magam.

Bár mindent megteszek a külsőmért. Mindig odafigyelek mit veszek fel, milyen a hajam. Nem vagyok duci se. Minimális sminket mindig felkenek. (Korrektor, szempilla spirál) De itt vagyok 20évesen és meg egyetlen egy fiú se nézett rám.

Emiatt is, hiába érzem magam jól a bőrömben, ha eszembe jut ez, vagy meglátok egy tökéletes lányt, egyből egy szakadt csövesnek érzem magam.

2020. aug. 3. 16:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Csak az számít hogy a párod számára szép legyél, a többi nem lényeg.
2020. aug. 3. 19:52
 2/2 A kérdező kommentje:
De nincs párom, akinek szép lehetnék :(
2020. aug. 3. 21:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!