Mit tegyek, ha nagyon csúnya, asszimetrikus arcom van?
A belső pont hogy nem ér semmit! Ezt csak a lúzerek mondják.
Mert a sminktől egyfoma szemeim lesznek? Egyforma arcom?
#1es vagyok. Kérlek. Itt nem a külsőddel van gond, hanem azzal amit a saját magad iránt táplált elégedetlenség által produkálsz. Ha nem tetszik a véleményem, akkor tanulj meg értelmesen, intelligensen beszélni és érvvelni. Az történt, hogy elmondtam a véleményem és lelúzereztél. Semmi gond, nem veszem magamra, hisz tudom, hogy nem vagy a legjobb hangulatodban. Kérlek moderáld magad, akkor is ha 'nekedmilyenszar', mert ha labilis embert lúzerezel le a véleményért ő öngyilkos lehet helyetted is. Lehet hogy az idegennek is a sokadik pofon lenne.
Az öngyilkosság azért marhaság, mert ha van valami vagy valaki akit szeretsz azt megfosztod attól, hogy tegyél érte. Ne magad sajnáld azért, amiért így nézel ki! Engem nem érdekel s külsőd amennyiben pozitív vagy és jókat lehet veled beszélgetni stb..
Talán még nem érzed, de pár évvel később tudni fogod, hogy meggondolatlan és éretlen voltál. Plasztikáztathatod magad, ha ezzel eljön a lelki békéd, de hidd el, hogy úgy is szeretni fog valaki, ha belül nem vagy egy szeméthalmaz. Higgy nekem, vagy folytasd ezt tovább (mert ugye látjuk milyen jóra vezetett) és nevezz idegen embereket lúzernak.
Remélem jobban leszel!
A kozmetikai dolgok csodákra képesek, szerintem azzal próbálkozz.
Ne tégy semmi olyat amivel magadnak, v másnak artasz.
A smink rengeteget tud segíteni az enyhe és közepes asszimmetria elfedésére, de ha olyan mértékű, mint P. Tündéé, azon csak a plasztika segíthet. Érdekes, hogy pont őt hoztad fel példának, mikor azzal érvelsz, hogy nem számít a belső. Tünde egy sikeres üzletasszony, feleség, anya, médiaszemélyiség annak ellenére is, hogy nem szimmetrikus az arca.
Azt azért vedd figyelembe, hogy nincs senkinek tökéletesen szimmetrikus, nekem is nagyobb az egyik szemem, mégse zavar, mert elfogadtam. A mellek lányoknál, a herék fiúknál szintén el szoktak térni (gyakran még a mellizmok is!). És akkor mi van?
Ha a fogaim álltak volna össze vissza, azt biztosan megcsináltattam volna, mert nekem az fontos.
Furcsa, hogy az öngyilkosságon gondolkodsz, mikor ennek a problémának van megoldása, ha nem tudod elfogadni magad.
Gondolj a Groovehouse-os Judy-ra. Neki konkrétan összetört az arca egy balesetben. Szerintem egészen jól rendbe hozták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!