Szerintetek a női vagy a férfi test a szebb?
Nemet se írjatok mert ez attól nagyon független és mindegy is.
Természetesen mindkét értelemben teljesen átlagos, fiatal testalkatot veszünk, tehát nem alacsony vagy dagadt - hogy megmaradjon az esélyegyenlőség.
Az interszex és transz testek tetszenek nekem a legjobban. (Nem fétis, én is a tábort gazdagítom.)
A periszex cisz férfiak és periszex cisz nők teste csak bizonyos formában tetszenek. Nőkben az izmosabbat kedvelem, férfiaknál pedig a kifejezetten nőieset.
Nekem mindkettő bejön, ha egészséges, ápolt és sportos.
Pasikból inkább az izmosabb, tagbaszakadtabb, nőkből pedig a vékonyabb, törékenyebb testalkat tatszik. Es mindkét nem esetében az alacsonyakat (férfiaknál max 175 cm, nőknél max 165 cm preferálom)
7.
Most akkor csináltál egy kérdést azért, hogy kiderítsd, hogy van e más is akit taszít a p*na? :D
Nem lett volna egyszerűbb megnézni egy statisztikát a melegek arányáról a lakosságban? :D
Egy férfi még 70 felett is tud egyben lenni,igaz egy női is csak megszámlálhatatlan plasztikai beavatkozással.
Az állatvilágban is a hím a szebb, nálunk pedig nem véletlenül kezdődik a személyiszám 2-el a nők esetében, mert a férfiak a teremtés koronái.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!