Ki a szebb nő? Neslihan Atagül vagy Melisa Asli Pamuk Ki a szebb férfi? Burak Özcyvit vagy Kaan Organcuolu (Emír)
Válaszodat indokold hogy ki miért szebb
És még egy valami
Emir a való életben komolyan verte az akkori feleségét? Ha igrn akkor kérlek ird le a "történetet"
Nők? Utána néztem, ezek lányok. Majd néhány év múlva nők lesznek.
A két pasiból viszont a második. Az elsőnek az a bajusz... minek az? Mindig is irtóztam a bajusztól.
A második nőnek olyan tipikusan szépnő feje van, az első nekem jobban bejön.
Az első férfi bajszos képeiről nekem ő jutott eszembe:
[link] :D
De bajusz nélkül helyesebb, mint a második férfi.
2.válaszoló az a kép😂😂😂...szakadok...
Igen bajusszal igen taszító de bajusz nélkül nagyon helyes de nekem a második az az Kaan tetszik jobban
Lányok közül pedig Neslihan
Melisa Asli Pamuk.
(A pasikat nm nézem meg, mert a kutyát nem érdekli, engem)
Nekem kevés török pasi jön be, de ezt a Burak Özcivitet el tudnám kapni egy menetre, aztán még ötször egymás után :D A másik is helyes, de kevésbé tetszik.
A lányokból nekem Melisa jönne be, ha férfi lennék, Neslihannak szerintem rideg a tekintete.
Melisa jobban tetszik, szebb az arca.
Imádom Burak Özçivitet annyira jó pasiii:D bajuszosan is!! (Egyedül a haja nem tetszik annyira,kicsit hosszú, olyan tipikus divatos szépfiús haj)
A másik sem ronda,de valahogy nem jön be arcra.:)
Szia! Te is nézed a "Kara Sevda", azaz a "Végtelen Szerelem"-t. Amúgy szerintem Melisa a szebb, meg amúgy is, egyszer megnyerte a "Miss Turkey"-t (szépségverseny).
Burak Özcivit SOKKAL jobban néz ki, mint Kaan, de Kaanban megvan az a "sárm" 😁
Szerintem egyértelműen Melisa a szebb nő, nem véletlenül volt Miss Turkey. Neslihan van, hogy nagyon jól tud kinézni, de sokszor kifejezetten nem szép.
A férfiak közül Burak számomra egyértelműen jóképűbb. Egyébként a színészkedés mellett sikeres modell is. Egy nemzetközi versenyen 2. helyezést ért el.
Szerintem mindkét nő szép,de Neslihannak lágyabbak a vonásai ezért inkább őt mondanám.
A férfiak közül egyértelműen Kaan Urgancıoğlu a helyesebb. Nekem Burak túl nyálas és a színészi játékától sem vagyok elájulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!