Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Zavaró az ilyen női alak?

Zavaró az ilyen női alak?

Figyelt kérdés
Na szóval 16 éves lány vagyok és a szüleim folyton célozgatnak hogy kene valamit csinálni az alakommal. De za a helyzet hogy hiába sportolok csak hasra és olyan helyekre fogyok ahova nem kellene. 152 cm magas 43 kg vagyok szóval átlagos vékony testalkat. A vállaim suélesebbek sajnos a zongorázás miatt van a hasam lapos vékony vagyok combjaim atlagosak mellem közepes/kis méretű. Viszont a fenekem ehhez képest nagyobb. Mások azt mondják jó alakom van. Anyumek is valamikor ezt mondják de maskor meg azt hivy nagy a fenekem. Ez nagyo risszul esik de hiaba sportolok elkezdenek elojonni picit jobban a bordák illetve a kulccsont és olyankor meg azért cukkolnak hogy egyek rendesen. Egyébként egészségtelen etkezés nem nagyon lehet az oka, ugyanis nem kajálok soha gyorséttermit és nem szoktam cukros üdítőt, kólát és energiaitalt inni.

2020. júl. 29. 21:42
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell változnod, pláne fogynod. Ne foglalkozz a beszólásokkal.
2020. júl. 29. 21:49
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Teljesen normális alkatod van a számok alapján. Nem kell fogynod, örülj neki hogy kerek, nagy feneked van. Én szívesen cserélnék veled mert nekem semmi fenekem nincs:D
2020. júl. 29. 21:54
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

43 kilora semmi esetre se kell fogyni. Ilyen a genetikad, ezt orokolted anyadbol es apadbol. Ha neked kicsit nagyobb a popsid, mint ami az alakodhoz merve lenne, az mar ilyen. Nem kell fogynod belole. Egyel rendesen, mkzoghatsz de csak az egeszseges szinten, ami az egeszseged szolgalja, de semmi esetre se fogyj es nem kell nagyon eroltetett celzott torna se.

Az amit ide leirtad, szerintem a szuleidnek is elmondhatod, hogy nem tudsz vele mit kezdeni, es neked nem esik jol. Pont igy, ahogy ide leirtad. Szerintem megertik.

Ui. A szuloi amolyan vicceskedest nem kell mindig komolya venni. Neha nem jut el nekik, hogy a masiknak a sok vicces csipkelodes rosszul esik. Az ilyeneket tanuld meg elengedni a fuled mellett. Oke anyu, es kesz.

2020. júl. 29. 23:21
 4/6 anonim ***** válasza:
89%

A nagy fenek most adivat. Nezz korul instagramon. A leirasod alapjan nehogy fogyj. Nagyon dogos lehetsz igy meg noi szemmel is.

A szuleim engem is mindig ocsaroltak sajnos. Ne hagyd,h befolyasoljanak. Ok mergezo szulok!!

2020. júl. 29. 23:46
 5/6 anonim ***** válasza:
87%

16 évesen még sok-sok évre vagy a nő kifejezéstől. Kislány vagy még. Ne azon aggódj, hogy milyen nőies vagy, mert ennyi idősen nem ennek, az insta kurv..kodásnak meg a tiktok pucsításnak kéne kitenni a problémáid. Ha a szülők ellentmondásosak akkor hívd fel erre a figyelmüket.

#4 a mondókám eleje főleg neked szólt amúgy, ne uszítsd a kérdezőt a szülei ellen, ha egyáltalán lány vagy valójában..

2020. júl. 30. 01:38
 6/6 anonim ***** válasza:
80%

#5, nem mondott hülyeséget a #4-es, valóban így hívják az ilyen fajta embereket, a mergező szülők egyáltalan nem ritkák, sőt. Hogy tehet olyat egy szülő, hogy állandóan beszólogat a gyerekének? Tipikus ha "a" verzió van, az a baj, ha "b" van az a baj fajta viselkedés, olyan ember, aki zsigerből képes lehúzni a másikat, ahelyett, hogy motiválná.

Szóval, kérdező, tényleg ne foglalkozz a szüleiddel, a lényeg, hogy tudd magadról, hogy egészséges vagy, és légy olyan, ahogy jól érzed magad!

2020. júl. 30. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!