Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire lehet zavaró a hip dips?

Mennyire lehet zavaró a hip dips?

Figyelt kérdés
Ha valaki esetleg nem tudná, a hip dips az a jelenség amikor a csípő nem teljesen kerek, van rajta egy kisebb bemélyedés. Nagyjából elégedett vagyok az alakommal, de nekem ez eléggé látható. Kíváncsi vagyok kit mennyire zavar. Fiúk mit szólnának ha a barátnőjüknek ilyen lenne, lányok ha nektek ilyen van/lenne.

2020. jún. 17. 22:44
 1/7 anonim ***** válasza:
94%

Senki sincs tökéletes testtel megáldva. Ha ennyi miatt kosaraz ki valakit egy srác, az már rég sz*r. Nem egy ilyen apróság lesz a mérvadó.

Ha engem zavarna magamon akkor edzéssel segítenék rajta, nem mások hanem magam miatt.

2020. jún. 17. 22:56
 2/7 A kérdező kommentje:
Utána olvastam már többször is, ezt nem lehet sem edzéssel sem diétával eltüntetni.
2020. jún. 17. 23:32
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Edzessel nekem teljesen eltunt.
2020. jún. 18. 01:36
 4/7 anonim ***** válasza:
95%

Régebb én is kétségbe voltam esve emiatt. Megkérdeztem a párom és tök normálisan azt mondta, hogy ez rendben van és örül, hogy van csípőm.

Amúgy én is néztem, van akinek eltűnik edzéssel, van akinek nem.

2020. jún. 18. 06:38
 5/7 anonim ***** válasza:
79%

Akinek “eltűnik”, annak valószínű nem hip dipje van, szimplán volt rajta egy kis felesleg. Vannak full vékony lányok is, akiknek egyszerűen mindig látszani fog, mert ez a csontok elhelyezkedésén múlik. (Persze picit segíthet az edzés, de nem tünteti el 100%-osan.) Szerintem ne aggódj emiatt, csomó mindenkinek van (többek között pl. Selena Gomeznek is), és nem hinném, hogy a fiúk fennakadnának rajta.

Amúgy nekem is van, egy ideig én is kattogtam a témán, de már beletörődtem. :D

2020. jún. 18. 10:30
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

edzéssel lehet rajta segíteni, mert a gluteus medius edzetlensége miatt is van. vagy pl egy beállt hátizom miatt is lehet. meg olyan is lehet, hogy ilyen az alkatod.

ha viszont elkezdesz rá edzeni, akkor ne csak oda, hanem az egész testedre.

amúgy nekem is van, edzéssel javulgat

2020. jún. 18. 12:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is van sajna, és zavar is picit, mert így nincs meg a tökéletes homokóra alakom. De kezdem megszokni és elfogadni azért. :D 20L
2020. jún. 18. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!