Mivel a legegészségesebb körmöt nyírni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 19:22
3/7 anonim válasza:
pont nem reszelő.. az tönkreteszi a körmöt.. amúgy körömcsipesz, meg körömolló. de ha nagyon reszelni akarod, akkor csak is porcelánreszelőt használj.
4/7 anonim válasza:
Elvileg reszelővel és csakis egy irányba, mert a vágás jobban károsít.
7/7 anonim válasza:
Ha már elég nagy én le szoktam rágni, ez tuti a legtermészetesebb, csak néha fáj tőle a fogam. Utána meg farmer anyagon kicsit elegyengetem.
Egyébként meg ha észreveszem, hogy kicsit már nagy akkor kisolló (mert gyorsabb). Viszont az alkalmankénti lerágás tuti természetes, de ha állandóan rágcsálod a gusztustalan, ráadásul szájfertőzésed is könnyen lehet tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!