Kell még valaki másnak is matrózblúz középsuliba? Nekem igen, és szerintem baromi ocsmány. :S
Jó nevű gimibe megyek, ahol még kötelező a matrózblúz ünnepélyekre, de nem tudom, hogy ezeket kikre tervezik. Valami egybederekúakra. Mellben és csípőben pont jó de ott közötte kétszer is beleférnék. Azt hiszem be kell vetetni varrónővel... :S
Máson is így áll, vagy csak én vagyok ilyen véleménnyel?
14/L
Szerintem cuki a matrózblúz *.*
Nekünk szalagavatóra+ ballagásra kell venni 11ezer ft-ért egy szoknyát (csillogó anyag, amiben még nagyobbnak látszik a fenekem), fehér ing (amiből már így is van 1 ugyanolyan-.-'), meg egy mellény (ami nagyítja az így is gigantikus melleimet), úgyhogy cserélhetünk;) Te kapsz egy jól szabott ruhaegyüttest, én meg egy matrózblúztXD
Velünk megvetettek 5000-ért egy olyat ami úgy néz ki mint egy galléros férfi póló ,de nem kell hordani....
A tesi pólót is megvetették 2000-ért de nem szólnak ha nem azt hordod..
Csak megvenni kötelező
Én is most megyek gimibe, és nekünk is kötelező lesz. én még nem vettem, egyelőre keresek, de mindenki, akit ismerek és kötelező hordania, ugyanilyen véleménnyel van, mint te :D
te hol vetted?
amúgy nekem azt mondták, elég csak egy sima blúzra felvenni matrózgallért. az mégiscsak jobb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!