Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kell még valaki másnak is...

Kell még valaki másnak is matrózblúz középsuliba? Nekem igen, és szerintem baromi ocsmány. :S

Figyelt kérdés

Jó nevű gimibe megyek, ahol még kötelező a matrózblúz ünnepélyekre, de nem tudom, hogy ezeket kikre tervezik. Valami egybederekúakra. Mellben és csípőben pont jó de ott közötte kétszer is beleférnék. Azt hiszem be kell vetetni varrónővel... :S

Máson is így áll, vagy csak én vagyok ilyen véleménnyel?

14/L

2010. aug. 3. 16:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
Első vagyok :D Gondolj bele.. még a tablókészítéskor is ebbe kell lenned :D
2010. aug. 3. 17:45
 12/19 anonim ***** válasza:
51%
Elég sok helyen kötelező... nálunk is az lenne, de én aztán fel nem veszem szóval én öltönybe megyek mint a fiúk. Az legalább jól áll...:D
2010. aug. 3. 17:46
 13/19 A kérdező kommentje:
17:45 ezaztán a bíztató :D:D
2010. aug. 3. 18:00
 14/19 anonim ***** válasza:

Szerintem cuki a matrózblúz *.*

Nekünk szalagavatóra+ ballagásra kell venni 11ezer ft-ért egy szoknyát (csillogó anyag, amiben még nagyobbnak látszik a fenekem), fehér ing (amiből már így is van 1 ugyanolyan-.-'), meg egy mellény (ami nagyítja az így is gigantikus melleimet), úgyhogy cserélhetünk;) Te kapsz egy jól szabott ruhaegyüttest, én meg egy matrózblúztXD

2010. aug. 3. 18:28
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
szerintem undorító (f)
2010. aug. 3. 19:02
 16/19 anonim ***** válasza:

Velünk megvetettek 5000-ért egy olyat ami úgy néz ki mint egy galléros férfi póló ,de nem kell hordani....

A tesi pólót is megvetették 2000-ért de nem szólnak ha nem azt hordod..

Csak megvenni kötelező

2010. aug. 3. 22:47
 17/19 anonim válasza:

Én is most megyek gimibe, és nekünk is kötelező lesz. én még nem vettem, egyelőre keresek, de mindenki, akit ismerek és kötelező hordania, ugyanilyen véleménnyel van, mint te :D

te hol vetted?

amúgy nekem azt mondták, elég csak egy sima blúzra felvenni matrózgallért. az mégiscsak jobb :D

2010. aug. 5. 13:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Mi még anno egy munkaruházatiban vettük. Mindenkit oda küldtek, mert ahol én lakok ott több olyan iskola is van, ahova kell matrózblúz, de mindegyik iskolában máshogy néz ki. Megkellett mondani, hogy melyik suliba kell és ídőre elkészítették. De sok kínaiban is látok 3-4 ezerért.
2010. aug. 5. 13:53
 19/19 A kérdező kommentje:
hát én vasmegyei vagyok, a megyeszékhelyen lehet nálunk egy boltban :)
2010. aug. 5. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!