Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kell még valaki másnak is...

Kell még valaki másnak is matrózblúz középsuliba? Nekem igen, és szerintem baromi ocsmány. :S

Figyelt kérdés

Jó nevű gimibe megyek, ahol még kötelező a matrózblúz ünnepélyekre, de nem tudom, hogy ezeket kikre tervezik. Valami egybederekúakra. Mellben és csípőben pont jó de ott közötte kétszer is beleférnék. Azt hiszem be kell vetetni varrónővel... :S

Máson is így áll, vagy csak én vagyok ilyen véleménnyel?

14/L

2010. aug. 3. 16:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
63%

Szia! :) Én most jártam ki a középsulit és nálunk is kötelező volt. 5000Ft ért meg kellett vennem egy rám 100 mérettel nagyobbat :D Nem tudom, hogy kikre tervezték ezt tényleg... De én szerettem felvenni, de idegesített, hogy leért a combomig. Nagyon sok osztálytársam és évfolyamtársam utálta.

18/L

2010. aug. 3. 16:58
 2/19 anonim ***** válasza:
49%
Megértelek. Én mikor megláttam, azt hittem összeesek. És mikor megláttak a tükörbe. Hát valami katasztrófa:S. Muszáj volt nagyobbat venni, mert az egy mérettel kisebb meg már túl kicsi volt... Én ezt nem értem:S
2010. aug. 3. 16:58
 3/19 anonim ***** válasza:
65%

nekünk is kötelező..egy nagy zsák az egész :D akár még terhes is lehetnék érettségiig,akkor is beleférnék..

am.. ilyenkor mindenki hülyén néz ki ugyhogy nem annyira nagyon gáz igazán ki lehet birni:D vidd el varrónőhöz ugy egy fokkal jobb lesz

2010. aug. 3. 16:59
 4/19 A kérdező kommentje:

ja mi is kb. ötezerért vettük nekem mondjuk nem ér le addig de szerintem nem igazán fogom szeretni... :D

köszi a választ! :)

2010. aug. 3. 16:59
 5/19 A kérdező kommentje:
ja hát mikor belenéztem a tükörbe én is enyhén szólva megütköztem :P
2010. aug. 3. 17:00
 6/19 anonim ***** válasza:
65%

2. vagyok

Nálunk is 5000 forint volt, aminek hallatán kicsit elcsodálkoztam. Az árán veszek inkább 2 olyan felsőt aminek van is szabása... ×D :S

2010. aug. 3. 17:02
 7/19 A kérdező kommentje:
na ja xD
2010. aug. 3. 17:03
 8/19 anonim ***** válasza:
65%

Én imádtam anno:) Szerintem csini:D Ettől eltekintve, régebben mindenhol kellett kb. és szerintem jók az ilyen hagyományok. És nekünk volt hozzá kis nyakkendő a suli nevével, így legalább ha abban mentem suliba/haza ünnepnapokon, büszke lehettem magamra, hogy mások is látják, hogy a város egyik legjobb sulijába járok:)

Egyébként mindenkin így áll, ez nem karcsúsított meg nem azért van h az alakod fitogtasd benne :D De ha nagyon idegesít, le tudod csatolni a matróz részeket róla, csinálsz gomblyukakat egy neked tetsző ingre, rárakod a cuccost, és kész az új...:P 21/N

2010. aug. 3. 17:04
 9/19 A kérdező kommentje:

hát nem az alakom fitogtatására megy ki a dolog, és mielőtt megvettük, még én is azt gondoltam, hogy hej de jó lesz, egészen addig amíg készhez nem kaptam a cuccost... akkor már nem jött be annyira... :D

csak úgy belegondoltam hogy fényképezésen is ez lesz majd rajtam stb.

2010. aug. 3. 17:10
 10/19 anonim ***** válasza:
74%
Hát basszus, az ünnepek nem divatozásra vannak. Nekem is kényelmetlen, alig tudom lekínlódni amgamról, de mégis kibírom azt a pár órát, nehogy már ebből csinálj ügyet...
2010. aug. 3. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!