Kell még valaki másnak is matrózblúz középsuliba? Nekem igen, és szerintem baromi ocsmány. :S
Jó nevű gimibe megyek, ahol még kötelező a matrózblúz ünnepélyekre, de nem tudom, hogy ezeket kikre tervezik. Valami egybederekúakra. Mellben és csípőben pont jó de ott közötte kétszer is beleférnék. Azt hiszem be kell vetetni varrónővel... :S
Máson is így áll, vagy csak én vagyok ilyen véleménnyel?
14/L
Szia! :) Én most jártam ki a középsulit és nálunk is kötelező volt. 5000Ft ért meg kellett vennem egy rám 100 mérettel nagyobbat :D Nem tudom, hogy kikre tervezték ezt tényleg... De én szerettem felvenni, de idegesített, hogy leért a combomig. Nagyon sok osztálytársam és évfolyamtársam utálta.
18/L
nekünk is kötelező..egy nagy zsák az egész :D akár még terhes is lehetnék érettségiig,akkor is beleférnék..
am.. ilyenkor mindenki hülyén néz ki ugyhogy nem annyira nagyon gáz igazán ki lehet birni:D vidd el varrónőhöz ugy egy fokkal jobb lesz
ja mi is kb. ötezerért vettük nekem mondjuk nem ér le addig de szerintem nem igazán fogom szeretni... :D
köszi a választ! :)
2. vagyok
Nálunk is 5000 forint volt, aminek hallatán kicsit elcsodálkoztam. Az árán veszek inkább 2 olyan felsőt aminek van is szabása... ×D :S
Én imádtam anno:) Szerintem csini:D Ettől eltekintve, régebben mindenhol kellett kb. és szerintem jók az ilyen hagyományok. És nekünk volt hozzá kis nyakkendő a suli nevével, így legalább ha abban mentem suliba/haza ünnepnapokon, büszke lehettem magamra, hogy mások is látják, hogy a város egyik legjobb sulijába járok:)
Egyébként mindenkin így áll, ez nem karcsúsított meg nem azért van h az alakod fitogtasd benne :D De ha nagyon idegesít, le tudod csatolni a matróz részeket róla, csinálsz gomblyukakat egy neked tetsző ingre, rárakod a cuccost, és kész az új...:P 21/N
hát nem az alakom fitogtatására megy ki a dolog, és mielőtt megvettük, még én is azt gondoltam, hogy hej de jó lesz, egészen addig amíg készhez nem kaptam a cuccost... akkor már nem jött be annyira... :D
csak úgy belegondoltam hogy fényképezésen is ez lesz majd rajtam stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!