Megéri körmöshöz menni? Még sose voltam és nem tudom rászánni magam
Ha jó körmöshöz mész, akkor nem kell miatta aggódnod, elég strapabíróak tudnak lenni, én mindenféle házimunkát csinálok velük, sosincs bajuk. Egy kezemen meg tudom számolni eddig hányszor sikerült letörnöm, pedig öt éve folyamatosan van műkörmöm.
Nekem maximálisan megéri, mert az eredeti körmeim bármit csinálok is rettenetes minőségűek, törnek, foltosodnak, csúnyák, akármennyi vitamint is szedek. Nem nőnek meg szépen, pedig szeretem, ha hosszú a körmöm. Plusz imádom, mikor szépen ki van festve, viszont magamnak se időm, se türelmem, se kedvem, se kézügyességem nincs megcsinálni, egyszerűbb, ha három hetente rászánok két órát, akkor a körmös szépen megcsinálja, aztán akkor hetekig nincs vele gondom.
Ha jó körmöshöz mész, nem valami kontárhoz, akkor nem fog másnap letörni.
Az meg, hogy mennyire fog akadályozni az a mérettől függ. Ha nem volt még hosszú körmöd, akkor az elején fura lesz, de mindent meg lehet csinálni ugyanúgy, mint műköröm nélkül.
Ha a hossz miatt aggódsz, akkor először csináltass egy rövidebbet, és ahogy nő, kevesebbet reszelnek vissza, így nem egyből lesz hosszú, hanem fokozatosan szoksz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!