Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van ennyi fiatal nőnek,...

Miért van ennyi fiatal nőnek, lánynak narancsbőre?

Figyelt kérdés
Nem lehet nem észrevenni, minden fiatal nő fenékig érô kisnadrágban van nyáron, a lábukon csomók, narancsbőr van, nem is értem miért teszik mindenáron közszemlére.
2020. júl. 22. 10:15
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
88%

Szóval mindenki járjon lepelben, mert NEKED nem tetszik a látvány?

Bocs, de nem. Azt viszont megteheted, hogy nem nézel rám, ha nem tetszek neked. Hidd el, nem fogom bánni.

2020. júl. 22. 11:44
 12/36 A kérdező kommentje:
Nyilván a lepedő és a tevepatáig érô nadrág között nincs más, csak ankét véglet van mindig, oké.
2020. júl. 22. 11:45
 13/36 anonim ***** válasza:
26%

Nem értitek, sajnos.

Mindenki ad arra, hogy csinos legyen a ruhája, sminkje, haja, de arra, hogy a testetek is jól nézzen ki, arra már nem adtok. Ez a nagy ellentmondás. Mert a test már komolyabb erőbefektetést igényel, mint egy ruhát megvenni a boltban.

2020. júl. 22. 11:46
 14/36 anonim ***** válasza:
89%

Oké, és nektek ehhez mi közötök? Mi van, ha én narancsbőrösen is jól érzem magam, és maximálisan nem érdekel, hogy ti mit gondoltok?

Én felveszem, amit csak akarod, ti meg tartsátok meg magatoknak a véleményeteket, mert nem érdekel.

És ezzel vagyunk még így egy páran.

2020. júl. 22. 11:48
 15/36 anonim ***** válasza:
95%

Genetika, hajlam, rossz étkezési szokások, mozgás szegény életmód. Ebben a sorrendben. Volt egy ismerősöm, aki úgy étkezett, mint ahogy a nagy könyvben meg van írva, állandóan sportolt, nagyon feszes teste volt - és volt narancsbőre. Szóval a narancsbőr nem igénytelenség.

Amúgy meg semmi takargatni való nincs a narancsbőröm, ugyanúgy, ahogy a striákon, hegeken, vágásokon, műtéti sebeken, pigment foltokon sincs. Az ember teste nem tökéletes. Nekem pigment foltos a lábam. És? Negyven fokban legyek hosszú nadrágban, nehogy a tökéletes emberek szemét bántsam? Túl rövid ahhoz az élet, hogy én azon stresszeljek, hogy vajon Kitérdekel Juliska mit gondol a strand túloldalán.

2020. júl. 22. 11:49
 16/36 anonim ***** válasza:
12%

Beszélgetünk, ha meg nem tetszik, esetleg nem viseled el a kritikát, akkor nem kell ide írni, sőt, le is törölheted magad a Gyk-ról.

2020. júl. 22. 11:50
 17/36 anonim ***** válasza:
91%
Az nem beszélgetés, hogy egy kérdés alatt egy egész csoport kinézetét fikázzátok. Az beszólogatás.
2020. júl. 22. 11:51
 18/36 anonim ***** válasza:
92%

Oké, oké. Utáljátok a narancsbőrt.

De mi van ha majd lesz egy kamasz lányotok, aki emiatt utálja magát? Neki is azt fogod mondani h ez “undorító” és “igénytelen”?

Neki is azt javaslod, járjon csadorba?

2020. júl. 22. 12:00
 19/36 anonim ***** válasza:
92%

Nézd, mint feljebb írtam, en odafigyelek rá, csak akkor látszik rajtam narancsbőr, ha belemarkolnak a lábamba vagy a fenekembe ami ideális esetben nem történik meg az utcán, tehát alap járaton ránézésre nincs narancsbőröm.

DE

Ettől függetlenül erősen tenyérbemászónak tartom amikor valaki azon pattog, hogy más ne vegyen fel azt amit akar és igénytelen, azért mert nem tökéletes a teste. Vékony, sportos lányoknak is lehet narancsbőre, több imerősömnek is van, pedig ők is futnak és súlyemelnek, mint én, nehogy már igénytelennek legyenek titulálva amiért ilyen a gemetikájuk. Igenis addig amíg nem egy szál p**ában mászkálnak az utcán, nincs jogod sipákolni, hogy "jajj de gusztustalan" senki sem tökéletes, de attól meg hordhatja azt ami neki tetszik.

7es voltam

2020. júl. 22. 12:00
 20/36 anonim válasza:
90%
Ha valaki így érzi jól magát nem tudom kinek mi köze hozzá. Egy csomó férfit nem zavar :)
2020. júl. 22. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!