Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyen orral lehetek jó nő?

Ilyen orral lehetek jó nő?

Figyelt kérdés

Ilyen orrom van kb:

[link]

Ez mennyire hátràny párkeresésben?

Fiatalabb koromban rengeteg bántást kaptam miatta, manapság is megjegyzik néha, hogy nem szép,pedig van sokkal gázabb is, nem èrtem. :/ Pedig minden más kb rendben van, a fejem is hosszú, úgyhogy kb arányos az arcom.

Gáz az ilyen orr?

21/L

#orr #Lady Gaga #Ferdeorr
2020. júl. 21. 15:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, lehetsz így is szép. Mindenkinek nem lehet tetszeni, bárhogy nézel ki. Te is fogsz olyat találni, akinek pont így leszel jó.
2020. júl. 21. 15:19
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez még nem gáz. Az enyém sokkal durvább.
2020. júl. 21. 15:25
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha Lady Gaga lehet, akkor te is 😊
2020. júl. 21. 15:30
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém is sokkal durvább ennél. Szerintem nem gáz, na meg Lady Gaga sem csúnya szerintem, tehát ilyen orral is lehet szépnek lenni.
2020. júl. 21. 15:31
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, nekem a kep alapjan semmi bajom Lady Gaga orraval, sot meg tetszik is. Ha szep arcod van hozza, semmi gaz nincs vele :)

F25

2020. júl. 21. 15:32
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Bármilyen orral lehetsz jó nő. Felejtsük már el, hogy csak a kis turcsi malacorr lehet szép és bájos, mert ez egyáltalán nem igaz.

Előnyösen kell frizurát és szemöldököt választani, máris teljesen más karaktere lesz az arcnak.

2020. júl. 21. 16:15
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszi,hogy írtatok! Szeretném hinni én is, hogy így is lehet bájos arcom.Tudom,hogy magamban kéne ezt rendezni. Csak amikor már épp megbékélnék vele, jön egy beszólás.

Linkelnétek nekem olyan frizurát,szemöldököt,ami esetleg korrigálja a nagyobb orrot?

2020. júl. 21. 21:45
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ohh latnad az en orrom :DD lehet h hulyeseg, de en azt vettem eszre, hogy mikor vilagosabb hajra es szemoldokre valtottam, akkor optikailag lagyabbnak tuntek a vonasaim, igy az orrom sem volt annyira zavaro a tukorben.
2020. júl. 21. 23:59
 9/14 A kérdező kommentje:

[link]

Sikerült képet csinàlnom róla. Így mik a vélemények?

2020. júl. 22. 14:21
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szép formája van, nincs vele semmi gond😊
2020. júl. 22. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!