Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Műkörmösök! Otthon kezdenék...

Műkörmösök! Otthon kezdenék el magamnak építeni, milyen zselével és ecsettel kezdjem?

Figyelt kérdés
Otthon kezdenék el magamnak körmöt csinálni, eddig gél lakkoztam. Nem tudom milyen termékekkel dolgozzak. Ti mit ajánlanátok körmösként?

2020. júl. 19. 11:27
 1/3 anonim válasza:
100%
Én a 2mbeauty termékeket használom, átlátszó zselém és ecsetem is onnan van. Az otthoni műkörömépítésnél vigyázni kell, nehogy fertőzést, gombát okozz magadnak nail prep és primer használata, meg van már gombaölős lakk (anti-fungi) is ezek megelőzésére. Ezen kívűl, sablonokat is érdemes beszerezni, meg persze reszelők. Kezdőként nézhetsz youtube videókat, én is így kezdtem, ma már tanfolyamon vagyok, nagyon megtetszett az egész. :) Sok szerencsét hozzá!
2020. júl. 19. 12:14
 2/3 A kérdező kommentje:
Figyelek minfenre gél lakkozásnál is, mindenem megvan szinte a zselén és az ecseten kívül. A sablon nem is jutott eszembe mert úgy gondoltam hogy tippel fogok dolgozni, de belegondolva nem lenne hogy hogy van. De ezeken kívül mindenem van itthon. Köszönöm!:)
2020. júl. 19. 12:36
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Crystalnak és Studioflashnek elég részletes videói vannak youtubeon, érdemes lenne megnézned őket.

De segítség lehet, ha megnézed mik vannak az okj kezdőcsomagokban, azok tanulóbarát anyagok és ecsetek.

A márkák abszolút változók, hogy kinek mi válik be, mire van keret, sok olcsó anyag tényleg rossz és van amelyiknél az anyag jó, a marketing nem.

2020. júl. 28. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!