Jó, ha először az 1,6 mm-es fültágítót raktam a fülembe?
Nem volt már hónapok óta fülbevaló a fülemben, évek óta csak alkalmakra rakok fülbevalót. Már baba korom óta ki van lyukasztva a fülem. Most megjött a fültágítós készlet és az 1,6 mm-es a legkisebb benne. Sikerült belerakni, és babaolajat használtam, hogy jobban csússzon. A babaolaj árthat? Nem sok az 1,6 mm elsőre? Most fáj és piros, de tűrhető a fájdalom, csak félek, hogy a fülemnek lesz baja. Ha emiatt nem csináltatok új lyukat, akkor nem fog hülyén kinézni, nem más helyre kéne rakni?
Ezt rendeltem:
Ez jó?
Köszönöm szépen, ha válaszolsz!
Hát figyelj ha el akarod kezdeni tágítani akkor azt hogy másképp lehetne? Egy sima fülbevaló nagyjából 1 mm, így a lehető legkisebb ugrást teszed meg.
Azonban ott van a másik, fokozatmentes megoldás is, a csiga. Én úgy csináltam.
De olyan is volt, hogy a sima füllyukamba mindjárt 2 miliset tettem (akkor viszont nem tágítás volt a cél, csak olyan volt a fülbi), és hát a törvények szerint becsavaráskor leszedtem egy kis darab husit a fülből és a mai napig nem értem hogy hogy nem fájt, pedig nagyon rossz a fájdalomküszöböm.xd Nem lett abból se baj. Ha piros akkor csak pihentetni kell, rosszabb, ha hámlik meg fel is dagad - utóbbi sima fülbelövés után is csúnyán bekövetkezett, de csak idő kérdése. Ja és a teafaolaj-oldat csodára képes! Nem tudom hogy a babaolaj árt-e, de már simán bevizezve is jobban csúszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!