Szerintetek Nagypál Krisztina modell anorexiás?
1. aki vékony az nem biztos, hogy anorexiás (lehet, hogy hízókúrázik, túltermel a pajzsmirigye, vagy csak elfogadja magát olyannak amilyen)
2.nem csak vékony ember lehet anorexiás (a 80kg-os Zsuzsika is lehet az, ha éhezteti magát és a tükörben 200kg-nak láttja magát)
Tehát Nagypál Krisztina 50%, hogy anorexiás, depressziós vagy meleg.
Csak ő tudja meg esetleg a közeli családtagjai :)
(nem akartam bunkónak hangzani, csak minden vékony lányra újjal mutogatnak, hogy anorexiás és mar nagyon zavar)
Egyetértek az elottem válaszolóval, bár nagyon valószínűnek tartom hogy ha nem is áll fel a Krisztinánál mentális zavar, nem elegendő tapanyagot visz be szervezetébe. Az, hogy ez a rettentően alacsony testzsirszazalek milyen hatással van a hormonháztartásának egyensúlyára illetve egyáltalán a hormonjai rendes működésére, szintén nem lehet megmondani külső szemmel.
Személy szerint egyáltalán nem tartom egészségesnek/normálisnak/követendő példának a hozza hasonlóan csontsovány modellek futtatását.
Üdv, 16/l
Köszönöm a válaszokat! Megy mindenkinek a zöld!
Igen, én is végiggörgettem az instáját, elég szembetűnő a változás :O
Emberek ez egyre rosszabb lesz. Még soványabb lett a nő. Lassan tényleg kórház lesz a vége.
Nem tudom a közeli rokonai/családtagjai miért nem szólnak neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!