Lányok, női szemmel az alábbi transz nők közül kiket láttok leginkább nőiesnek, szépnek? Hogy raknátok őket sorba nőiesség szerint?
Figyelt kérdés
1. Annabelle Lane
2. Khole Kay
3. Casey Kisses
4. Korra del Rio
5. Chanel Santini
Melyikük a legnőiesebb, melyikük legkevésbé? Mik azok a dolgok, amiben meglátszik szerintetek, hogy transzok, és mi az, ami viszont tényleg nőies bennük?
2020. júl. 13. 18:10
11/17 anonim válasza:
Ez a kérdés miért a "Szépség és divat kategóriában került feltevésre, ha szabad kérdezni?
12/17 kopito1985 válasza:
Ismertem egy nagyon szép ilyen lányt, de nem tudom hova tunt :( szeretném tudni jol e van. Nem volt az a mutatom magam az ejszakaban, kicsit visszafogott volt. Egyszer régen hivott magához borozgatni, de akkor nem mentem,majd rá kb 2 evre amikor talalkoztunk már volt párja, de mint barát nagyon akartam volna lenni neki, hogy tudjam jol e van. Nagyon kedves, aranyos volt :)
14/17 anonim válasza:
13
Bocsánat, de szerintem a helytelent soha nem szabad újra leírni, mert úgy nem lehet tanulni belőle.
Csak a helyeset szabad leírni, hogy az rögzüljön.
Mert sajnos nem minden magyar tanulhat intézményesen magyar nyelvet, magyar nyelven. Ez van. Segítsünk nekik, ahogy tudunk.
Szeretném tudni, jól van-e. Hogy tudjam, jól van-e.
15/17 kopito1985 válasza:
13*14* akkor jól van :) Szerencsére nem vagyok magyar állampolgár, de annak ellenére szeretem Budapestet és ott lakni :)
16/17 anonim válasza:
Heteroszexuális férfi szemmel szerintem Annabella a legszebb második pedig talán Channel Santiti. Velük akár még le is feküdnék.
17/17 anonim válasza:
Annabelle Lane A legbölcsebb szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!