Lányok, női szemmel az alábbi transz nők közül kiket láttok leginkább nőiesnek, szépnek? Hogy raknátok őket sorba nőiesség szerint?
1. Annabelle Lane
2. Khole Kay
3. Casey Kisses
4. Korra del Rio
5. Chanel Santini
Melyikük a legnőiesebb, melyikük legkevésbé? Mik azok a dolgok, amiben meglátszik szerintetek, hogy transzok, és mi az, ami viszont tényleg nőies bennük?
1. Khole Kay
2. Chanel Santini
számomra csak ők ketten tűnnek nagyon finomnak :3
de utána jönne (de csak ha muszáj választani)
3. Casey Kisses
4. Annabelle Lane
5. Korra del Rio
Nem gondoltam, hogy valaha ilyen kérdésre válaszolok, de most megpróbáltam elvonatkoztatni attól, hogy nem nőnek születtek és nem meglátni bennük, hogy férfiak voltak, így született egy sorrend:
1. Anabelle Lane
2. Chanel Santini
3. Korra del Rio
4. Kassey Kisses
5. Khole Kay
Minden szempontból Annabelle Lane-t mondanám igazán nőiesnek, ami arcot illeti.
test szempontjából mindegyik megállná a helyét, mint nő. És ebbe beletartozik az is, hogy Khole Kay-nak nincs melle.
1. Corra del Rio
2. Annabelle Lane
3. Casey Kisses
4. Chanel Santini
5. Khole Kay
1. Annabelle Lane
2. Chanel Santini
3. Khole Kay
4. Korra del Rio
5. Casey Kisses
Nőiesség szempontjából nekem ez a sorrend. Casey Kissesnél látszanak legjobban a férfias vonások, mármint magán az arcán. A többinél annyira nem, legalábbis ezeken a képeken. De amúgy ezek a képek alapján, igen, max. Casey-nél mondanám azt, hogy tuti transz. A többinél lehet nem is feltételezném. Amúgy a fentebb leírt sorrend az nálam egyben "szépségi" sorrend is. Szerintem Annabelle és Chanel a legszebb, meg számomra ők a legszimpatikusabbak. Khole Kay-el sincs probléma, de nem tudom, nekem annyira nem jön be az ilyen típus, egyszerűen ellenszenves. De így magával a kinézetével így nincs probléma, csak na, nekem nem szimpi. Meg Korra del Rio is "fura" ilyen szempontból. De amúgy szerintem mind nőies.
Én egy pánszexuális fiú vagyok szóval nem a kérdésre válaszolok csak annyi hogy nekem Casey Kisses jön be legjobban, és bejönnek az ilyen fiús arcú és karakteresebb arcú lányok függetlenül attól hogy transz vagy nem
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!