Mennyi esély van rá, hogy továbbjutok az ELite Model Look Castingon?
175 cm vagyok, 57 kiló, és mások szerint különleges arcom van. Arra lennék kíváncsi, hogy csak a nagyon vékony lányoknak van esélye, vagy a simán vékonyaknak is?
Kb. ilyesmi körte(?) alakom van, de nála azért vékonyabb vagyok, főleg a lábam.
Interneten már jelentkeztem, küldtem képet meg méreteket, azt írták vissza, hogy menjek el a castingra, de gondolom ez nem jelent sokat.
Rengeteg lány jelentkezik hasonló adottságokkal. Sok lányból fognak néhányat kiválasztani, tehát túlzottan ne éld bele magad hogy bekerülsz, főleg ha a legfiatalabbak közt vagy. Bár ezt nem írtad.
Körte alak meg ilyen: [link]
a lány a képen szerintem nem ide tartozik. De ha nála vékonyabb vagy akkor fogynod már nem kell, mert nagyon vékony lehetsz.
Castingon szeretik a természetes lányokat, nem pedig a festett hajú szolis cicababákat műkörömmel kiló sminkkel... úgy készülj. Csak azért mondom mert sok ilyen szokott lenni de ők nem nyerők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!