Szerintetek szép ez a lány?
https://www.youtube.com/watch?v=wypxtfYy6tk
Nekem nagyon tetszik és még jó zenéket is csinál
Igaz, ez a lány férfi, pontosabban transznemű, és lánynak akar látszani.
A videóban a modulataiból, kinézetéből, hangjáról kiderül, hogy nem lány. De itt a wikipedia egy idézete, amelynek a legvégén van a lényeg:
"Les, who formerly[21] released music under the moniker osno1,[22][7] calls the duo's musical process "[v]ery much almost an improv mentality"[5] and has said that they "try to have fun and write songs that we would want to listen to",[2] adding that "the whole idea of labeling genres is not super important to us".[4] Les became interested in making music as a teenager when she got her first guitar; she has said that she "kind of always just wanted to be a songwriter" and "love[s] anything with a catchy melody".[21][23] She has cited Naked City, Playboi Carti, 3OH!3, Cannibal Corpse,[4] and various PC Music artists as influences.[6] She worked at an empanada restaurant and studied acoustic engineering in college in Chicago.[4] She is transgender.[24]"
Utolsó előtti vagyok.
Mindenfélét. Trance-től kezdve, a hip-hopon és a punkon, metalon keresztül egészen a klasszikus rockig. Mivel lassan másfél éve gitározom, ezért mondhatni mozdultam egy kicsit a rock felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!