A lányoknak/Nőknek is lehet lúdtalpuk vagy nagy lábuk?
Figyelt kérdés
Eddig úgy tudtam hogy fiúknak/ férfiaknak van lúdtalp vagy nagy lábfejük, ez a nőknél/ lányoknál is van lúdtalp vagy nagyobb lábfejük a fiúknál? a válaszokat köszi, nem fetises vagy hasonló. csak kíváncsi vagyok hogy fordul elő ilyesmi..2020. júl. 7. 20:18
1/22 anonim válasza:
Nő vagyok és lúdtalpam van. Miért ne lehetne a nőknek is?
Ugyanúgy lehet nekünk is nagy lábunk.
2/22 anonim válasza:
Ööö. Ugye tudod, hogy mi nem másik bolygóról származunk?
Egy nőnek nem lehet hererákja, mert nincs heréje. Egy férfinak nem lehet méhnyakrákja, mert nincs méhe.
De mindkét nemnek van lába.
4/22 hun_74 válasza:
"a válaszokat köszi, nem fetises vagy hasonló."
Dehogynem, különben nem foglalkoztatna a dolog.
5/22 anonim válasza:
Lány vagyok és bár nincs lúdtalpam,de nagy,43 as lábam,ami széles is
6/22 anonim válasza:
Lany vagyok.Ludtalpam van es 40-es lab tartozik hozza 😅
7/22 anonim válasza:
Utolsó. Nálam is ugyanez. Meg egy kis bütyök. 😅
10/22 anonim válasza:
Nem, minden nő épp a címlapról lépett elő, tökéletes rajta minden és aprócska 36-37es lábakon élnek. Aki nem ilyen, az nem is igazi nő, azok űrlények egy másik bolygóról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!