Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Anyukánk a szörtelenítés...

Anyukánk a szörtelenítés ellen van. Mit tegyünk? (Én 16 húgom 14)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb. 12 éves korom óta szeretnék szörteleníteni, de édesanyám mindig is ellene volt. Valahogy apám borotváját loptam el mindig és abban cseréltem a fejet a hónaljam borotválásához, szerencsére a lábam nem annyira vészes. Viszont a húgom, ahogy fentebb említettem 14 éves nem ilyen szerencsés. Nagyon kellemetlenül érzi magát, de hiába beszélünk anyuval nem engedi meg. Emiatt egyre kevesebb az önbizalma, de ezt a szüleink nem veszik tudomásul. Tudnátok segíteni?

2020. jún. 27. 14:33
 1/8 anonim válasza:
95%
Mi nem tudunk. Csak ti. Szőrtelenítsetek
2020. jún. 27. 14:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Itt az lenne a kérdés igazából, hogy hogy vegyük rá. Én eldöntöttem hogy megteszem, veszek borotvát de a húgom nem meri titokban, pedig nem hinném hogy nagy lebaszást kapna
2020. jún. 27. 14:38
 3/8 anonim ***** válasza:
97%

Szépen elmagyarázzátok anyukádnak, hogy a mai világban miért alap dolog a szőrtelenítés és hogy amiatt, hogy ennyire tiltja nektek, mennyire rombolja az önbizalmatokat, esetleg kitesz titeket az állandó cikizésnek. És ha nem járul hozzá, akkor is szőrteleníteni fogtok, csak szóltatok, hogy hátha.

Egyébként anyukátok sem szőrtelenít?

2020. jún. 27. 14:40
 4/8 anonim válasza:
83%
Mondjátok neki azt hogy a barátotokat is zavarja szex közben, hogy szőrösek vagytok. Garantált lesz a siker.
2020. jún. 27. 14:44
 5/8 A kérdező kommentje:
#3 egy betegség miatt nem nőtt szőr a lábán/karján csak nagyon minimális. Ezt örököltem
2020. jún. 27. 15:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél eldobható borotvát, és add kölcsön a hugodnak heti egyszer. Addig tárolhatod a ruháid között, kettő téli ruha közé bedugva, vagy akasztós szekrényben, valamelyik ruha zsebében.
2020. jún. 27. 19:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért érzed úgy, hogy ehhez anyukád engedélye kell? Ha meg tudod oldani apukád borotvájával, akkor egyáltalán nem kell anyukád engedélye. A te tested, neked kell eldönteni, hol mikor és mennyire szőrtelenítesz.
2020. jún. 27. 21:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én anyám is ellene volt, mígnem azt mondtam neki, hogy ha ő fog járkálni az én hónaljammal meg az én lábammal és p...-mal, na majd akkor döntheti el ő, hogy szőrtelenítek-e vagy sem. Két hétig nem igazán volt köztünk beszélgetés, de sikerült felfognia a dolgot, meg sem említette a témát azóta.
2020. júl. 3. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!