Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol műkörmözzek?Nincs pénzem...

Hol műkörmözzek?Nincs pénzem szalonra. Béreljek egy kis faházat?

Figyelt kérdés

Természetesen olyanra gondolok, ami az ÁNTSZ igényeinek megfelel. Hol műkörmözzek tőke nélkül? Adnátok ötleteket, tippeket? Köszi!

(Ismerőseim, barátaim nincsenek, szóval ez kilőve)

2020. jún. 26. 20:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Facebookon lépj be a szépségipari állások csoportba és ott tudsz hirdetést feladni illetve keresni is neked megfelelő helyet.
2020. jún. 26. 21:15
 12/26 A kérdező kommentje:

Nincs facebookom, de jó lesz erre a profession, vagy a jooble is.

Köszi a tippet!

2020. jún. 26. 21:36
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha első melóhely, akkor én ajánlanám az alkalmazotti státuszt legalább fél évig amíg kiépül a klientúra.

Bérelve ha nincs kuncsaft, nem keresel semmit. És a szolgáltatást nyújtó melóknál általában az van, hogy hullámzik mikor, hogy keresel, néha látástól mikulásig güri, néha meg egész nap csak tengsz-lengsz.

Alkalmazottként legalább kapsz fix pénzt, az első pár szűkebb hónap nem küld padlóra. Még ha lenne is kezdőtőkéd, akkor is ezt ajánlanám elsőre.

Az pláne előny, ha van a szalonnak meglévő alapanyag készlete. A nép sose azt viszi amit te gondolnál, és attól függ mi kell nekik, hogy épp ezen a héten mi trendingel az instán vagy a pinteresten.

Ez nagyon sok színt, köveket, matt, fényes, csillámporos, akármilyenes dolgokat jelent, és ha népszerű akarsz lenni, minél szélesebb a választék, annál jobb.

Ne gondold, hogy vállalkozóként elsőre annyira a magad ura vagy. Ugyanúgy be kell járni a megadott időben dolgozni, és maradni végig, sőt sokszor zárás után is mert túlszaladsz valamivel és akkor kell dolgozni amikor csak lehet.

Van, hogy az egész betáblázott napodra senki nem jön be, mert elfelejtette/meggondolta magát/elbulizta a pénzt. Ilyenkor is fizeted az asztalodat.

Vállalkozóként akkor lesz jobb, ha már befutottál, van egy állandó klientúra aki követ bárhova, és ha már alkalmazottjaid is vannak esetleg.

Egyébként én vállalkozóként csak úgy vágnék bele a kezdetektől, ha van mellette egy biztos teljes másodállás ahol fix fizum van, és félállásban emellett vállalkozni, hogy legyen miből elindulni.

TL,DR: hidd el, alkalmazottnak lenni elsőre nem rossz döntés

2020. jún. 27. 02:38
 14/26 anonim ***** válasza:
79%
Fhuuu haggyad már azt a kürtőskalácsost
2020. jún. 27. 06:54
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

A munkaügyi központban érdeklődj vállalkozóvá válási támogatás iránt. Lehet, hogy van még keret, és igényelheted.

Viszont ha most végeztél, azt mondom, először menj el alkalmazottnak, gyűjts tapasztalatot, menj továbbképzésre, vedd meg az anyagokat, eszközöket, hogy ha később vállalkozó leszel, akkor nem hirtelen lesz egy nagy kiadás,mert már meglesz mindened.

Én is így kezdtem. Alkalmazott voltam, közben bővítettem a készletem, vettem jó gépeket, anyagokat, gyakoroltam, képeztem magam, fotóztam a munkáimat, aztán megpályáztam a támogatást.

Ez egy drága szakma. Tőke nélkül esélyed sincs.

Ha vállalkozó leszel, a járulék 50 ezer, a bérleti díj 30-50 ezer, a könyvelő 5-10 ezer havonta. Erre jön az anyagköltség, a bejárás... Simán lehet, hogy kiadsz 150 ezret, és még egy forint nincs a zsebedben.

Mindenki vállalkozó akar lenni, de ez nem megy azonnal.

Vendégkört építeni sok idő.

Ha alkalmazottként kezdesz, akkor dolgozol, gyakorolsz, fejlődsz, és még fizetést is kapsz. Nem a te anyagod fogy, mert azt a főnököd veszi meg. A marketing is az ő dolga, neki kell hirdetni.

Ha jól csinálod, sokat profitálhatsz az alkalmazotti létből.

2020. jún. 27. 08:39
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

"Nincs facebookom, de jó lesz erre a profession, vagy a jooble is."

Nem, nem jó. Kell a facebook, az instagram. Hidd el, ha nem vagy egyiken sem, nem találnak meg a vendégek, sokkal nehezebb vemdégkört építeni.

Álláskeresésre is sokkal hatékonyabb már a facebook, mert mindenki ott hirdet mindent, hiszen ingyenes.

Ha fotózod a munkáidat, felteszed,az emberek látják, ha tetszik,időpontot kérnek.

Konkrétan van olyan körmös, aki úgy lett oktató egy cégnél, hogy több tízezres követői számmal rendelkezett, és a cég megkereste. Ennyi.

Ha magadról nem akarsz, nem kell feltenni semmit, elég a munkáidat.

De a mai világban kell a face, ha érvényesülni akarsz.

2020. jún. 27. 08:45
 17/26 anonim ***** válasza:
2020. jún. 27. 08:55
 18/26 anonim ***** válasza:
2020. jún. 27. 08:57
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt mondjuk néhány szám már nem helytálló, mert változtak a dolgok a cikk megírása óta, de nagyságrendileg korrekt a végösszeg.

Ha nincs tőkéd, nem dolgoztál még, ne akarj vállalkozóként kezdeni.

2020. jún. 27. 09:00
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondoltad,hogy a körmözéshez szükséges áramot powerbankról működteted???? 😂😂😂😂
2020. jún. 27. 09:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!