Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék sikeresebb...

Hogyan lehetnék sikeresebb AVON szépségtanácsadó?

Figyelt kérdés

Pár éve avonozom, de eddig csak magamnak és a családomnak rendeltem dolgokat, vendégköröm nincsen. 1-2 ismerősöm néha rendel tőlem, de elenyésző.

Sajnos a barátnőkre pedig nem tudok építeni, mert mind más városokba sodródtunk az évek során.

Szeptemberben kezdem viszont az egyetemet, és emberek között leszek, így talán végre ki tudnék építeni egy vevőkört.

Tudtok mondani nekem tippeket, hogy mi tőle lehetnék sikeres?

Alapvetően barátságos vagyok és ápolt, szóval ezeken kívül érdekelne, hogy ti mivel vonzatok magatoknak vevőket.

Na, és persze hogy éritek el, hogy ne csak egyszer rendeljenek tőletek?

Másik fontos kérdés: egy nőies leszbikus csaj hogy tudná megkönyékezni a fiúkat úgy, hogy ne értsék félre, és ők is rendeljenek?

Előre is köszi a tippeket.

2020. jún. 26. 15:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
65%
És mégis hogy lehet például Lancome tanácsadónak jelentkezni? Mert én nem találok semmit.
2020. júl. 2. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!