Hogyan lehetnék sikeresebb AVON szépségtanácsadó?
Pár éve avonozom, de eddig csak magamnak és a családomnak rendeltem dolgokat, vendégköröm nincsen. 1-2 ismerősöm néha rendel tőlem, de elenyésző.
Sajnos a barátnőkre pedig nem tudok építeni, mert mind más városokba sodródtunk az évek során.
Szeptemberben kezdem viszont az egyetemet, és emberek között leszek, így talán végre ki tudnék építeni egy vevőkört.
Tudtok mondani nekem tippeket, hogy mi tőle lehetnék sikeres?
Alapvetően barátságos vagyok és ápolt, szóval ezeken kívül érdekelne, hogy ti mivel vonzatok magatoknak vevőket.
Na, és persze hogy éritek el, hogy ne csak egyszer rendeljenek tőletek?
Másik fontos kérdés: egy nőies leszbikus csaj hogy tudná megkönyékezni a fiúkat úgy, hogy ne értsék félre, és ők is rendeljenek?
Előre is köszi a tippeket.
Hát tudok olyan lenni, de azzal csak elijesztettem az embereket, Én ezt tapasztaltam :/
Az esetleg jó ötlet, ha egyetemi koliba, egyetemi edzőteremben tennék majd ki szórólapot?
Esetleg ilyen a szórólapra, hogy minden 3500 feletti rendeléshez ajándék termékminta és katalógus?
Az a baj ezzel az MLM-es dologgal, hogy sokan a világból kiszaladnak a tukmálástól. Pedig ezt máshogy nem lehet. El kell döntened, hogy esetlegesen beáldozod az emberi kapcsolataid a tukmálás érdekében, vagy maradsz ezen a szinten ahol vagy.
Másrészről ezzel az is a baj, hogy egyébként sem vásárol valaki havi szinten több tucat kozmetikai cikket, szóval ez neked sehogy nem fogja megérni. Ahhoz irreális szintű embermennyiséget kéne befűznöd.Bocs, ha megsértelek, de ha a pénz miatt kérdezed, inkább keres rendes munkát, mert abból biztosan lesz fizetés. Amennyi energiát ebbe beleölsz, abból már dolgozhatsz is. Viszont az Avonozással sosem lesz kiszámítható és stabil bevételed.
Egyetértek a 3-assal. Ráadásul ma, az internet világában a legtöbb ember otthon nyugodtan végignézi a webshopot, nincs kedve egy embert végighallgatni, akinek az a nyilvánvaló célja, hogy a legdrágább terméket sózza rá (ezt most ne vedd magadra, de te is pénzből élsz, nem?).
A szórólapozást meg lehet próbálni, de ne számíts túl nagy sikerre. Ma már egyszerűen leáldozott az ilyen “parfümügynökök” kora.
#6 nem mozgok gazdag körökben, szóval kösz a tippet, de maradnék az Avonnál.
Egyetemisták meg egyébként is kétlem, hogy 10.000 forintot fognak adni egy arclemosóért.
#8 jó nagy sznob vagy hallod
egy olcsóbb krém is lehet minőségi
a gyógyszertáras és egyéb high end cuccoknál nem a termékért fizetsz, hanem a márka névért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!