Intim terület és hónalj szőrtelenítése?
Véleményeket, tapasztalatokat , tanácsokat szeretnék kérni intim terület és hónalj gyantázására.
Nagyon gyorsan nő a szőröm ha borotválom, valamint intim területen nagyon nem jó.
A kérdésem az lenne, hogy ha cukorgyantával szőrtelenítenék otthon az mennyire hatásos, fájdalmas az említett területeken.
A cukorgyanta maga ilyen tégelyes és a lábamon használtam már ott nagyon bevált, ezért szeretném máshol is használni.
Én mindenhol borotválkozom. Honaljnál a gyanta is jó, de intim területre nem ajánlom.
Én fürdés után óvatosan megborotválom és utána bekenem testápolóval hogy puha legyen/ne gyulladjon be.
Szia.
Én màr jó pàr éve készîtem itthon a saját cukorgyantámat, mindig egy 3 dl kb.Nagyon sokáig elég. 2 csésze cukor,1/4 citromlé (40%-ost szoktam használni, teljesen jó) 1/4 vîz, közepes lángon szoktam főzni amîg karamell színű lesz, ha kemény lett egy kis vîzzel újrafőzöm, ha túl vizes, teszek hozzá még cukrot. Nem lehet elrontani. Bikinivonalra, intim területre, lábra, karra ezt használom, hónaljra nekem nagyon fáj.Intimre sem vészes amúgy, kicsi területenként szoktam haladni îgy kényelmesebb.Nagyon jól lehet vele dolgozni egy kis gombóccal végig lehet menni az egész lábadon anélkül hogy hatàsát vesztené.Nagyon sokáig elég.Imtimre papîrcsîkkal szoktam használni, minden másra pedig textil nélkül. ÉN IMÁDOM, amióta rátaláltam.Persze újra is lehet olvasztani, esetleg átszűrni.Abszolút nem pénzkidobás végre a szőrtelenîtés.Hatàsos, hosszantartó és kb 400 ft ból megvan egy 3-4 dl.Mindenkinek ajánlom, aki még nem találta meg a tökéletes szőrtelenítési módot.Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!