Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Intim terület borotválása sos?

Intim terület borotválása sos?

Figyelt kérdés
Eddig kétszer borotvával szőrtelenítettem 100%osan (amennyire lehetséges) de n vagyok elégedett azzal az eredménnyel hogy másnap már borostás vagyok ráadásul picit viszket is vagy kipattogzik (nem túl látványosan de még így is zavaró) .epilátorom nincs kozmetikushoz nem szívesen mennék hideg gyantával gondolom nem nagyon működne főleg a "lentebbi" helyeken . Valami tipp ti hogy csináljátok?

2016. jan. 21. 18:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Ollóval rövidre vágod. Bőven elég. Jobb mint a tüsi, kipattogzott, szőrbenövéses-gyulladásos.
2016. jan. 21. 18:42
 2/2 anonim ***** válasza:

epilátor nagyon jó lenne, bár nagyon fáj de szép a hatás

borotválkozás utáni cuccok segítettek nekem (after shave)

Viszont ha van pénzed rá, szerintem bízd magad kozmetikusra, Ő szakember és bár fáj, nem hinném, hogy utána akkora baj lenne.

Meg borotválkozás utáni napokban ne vegyél fel csipke fehérneműt, vagy olyat amiben a varrás dörzsöli a bőröd.

2016. jan. 21. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!