Lányok! Milyen az alakom? 10-es skálán pontozzatok. Várom az építő jellegű kritikát.
10/8 Nekem tetszik.
A combodon ahol kitakartad tetkó van, igaz? Az egyik ismerősömnek is ott van, megmondod, hol laksz, v hány éves vagy?
22/L
mondjuk 8/10
ha már kritikát akarsz akkor szerintem poci lehetne picit kockásabb :) de szerintem így is egész jó vagy :)
16/L
Nem kéne ide képet rakni Krisztián.
Egyébként 8/10.
igazából pocakot nem akarok. most tömeget növelek, így a has eléggé "fedett". érdekes, hogy a második kép jobban tetszik, pedig az a régebbi.
mind közül a legrégebbi kép, itt talán szebb a has:
Viszonylag jól látom akkor magam, én egy erős 6-ost adnék. Beigazolódott azért, hogy a kockahas igen is számít. Majd jövőre :D Még sok a munka!
diéta természetesen lesz majd február-március tájékán temérdek kardióval.
a cél, a színész, kinek születési dátuma: 1968. október 12
mivel azonos a magasság ezért jó viszonyítási pont.
A második kép tényleg jobb, vszínű a barnaság miatt!
Én egy 8ast adnék, mellre még mehet!!
EjhaO.o 10/10
Ha tovább akarod izmosítani magad hát tedd,de szerintem már így is baromi jól nézel ki:D
A barnaság sokat dob rajtad, szóval napozz egy kicsit!
Igazából nekem is csak a melleddel van problémám, oda még mehet izom! karra szerintem már nem kell gyúrni, ennyi elég.
Én 8-ast adnék!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!