Ennek a lanynak mitol ilyen szep az ajka?
HĂĄt haver, akkor neked nagyon szar ĂzlĂ©sed van. đ
Menj azt nĂšzegesd a gĂĄdjokat đ€ź az valo neked... đ
Ez egy tipikua mƱnĆ, te is lehetsz ilyen, ha magadra kensz elegendĆ mennyisĂ©gƱ sminket.
LĂĄttam mar smink
nelkul is kepeken. Es gyonyoru. Most legyĂ©l mĂ©g jobban irigy. đ
Megnyugodhatsz, nem vagyok semennyire sem irigy, mire lennék, a nike pipa szemöldökére. De elég szånalmas vagy, håny éves vagy, 12?
Akkor javĂtok:ha megtanulsz valamennyire sminkelni, akkor te is lehetsz "szĂ©p"... MĂĄr ha ez a szĂ©p neked.
Na mĂĄr a szemöldökĂ©re is irigy vagy? đ KĂvĂĄncsi vagyok neked milyen, biztos âgyönyörƱâ...
A nike pipa szemoldok nem ilyen aranyom. BĂĄrcsak lehetne venni pĂ©nzĂ©rt jĂł ĂzlĂ©st đ«
AmĂșgy meg egy ĂĄrtatlan kĂ©rdĂ©st tettem fel, Ă©s hova jukadunk ki nĂ©hĂ ny fĂ©ltĂ©keny liba miatt. đ«
Csajok ami szĂ©p az szĂ©p, Ă©s aki szĂ©p, azt bizony dĂcsĂ©rni kell. Ez a lĂĄny pont ilyen. GyönyörƱ!
A kĂ©rdĂ©sem a szĂĄja volt, hogy mitĆl ilyen szĂ©p, nem igazĂĄn Ă©rtek a sminkelĂ©shez ezĂ©rt kĂ©rdeztem meg, Ășgy ahogy ki tudom sminkelni magam (hĂ©tköznapi smink) volt egy kedves ember aki segĂtett is.
De az, hogy beteg a tekintete, meg hogy mƱ nĆ, nem tudok elmenni mellette hogy ne vĂ©djem meg.
SzĂĄnalmasak vagytok! JobbulĂĄst!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!