KezdƑoldal » SzĂ©psĂ©g Ă©s divat » EgyĂ©b kĂ©rdĂ©sek » Ennek a lanynak mitol ilyen...

Ennek a lanynak mitol ilyen szep az ajka?

Figyelt kérdés

Hogyan???? 😹😹😹

[link]

2020. jĂșn. 19. 20:39
1 2
 11/20 anonim ***** vĂĄlasza:
71%
Mivel fĂ©rfi vagyok ezĂ©rt inkĂĄbb nem lennĂ©k irigy, viszont sok ilyen beteg tekintetĂŒ nƑt lĂĄtok akik emiatt taszĂ­tĂłak szĂĄmomra.
2020. jĂșn. 20. 17:39
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 12/20 A kĂ©rdezƑ kommentje:

HĂĄt haver, akkor neked nagyon szar Ă­zlĂ©sed van. 😂

Menj azt nĂšzegesd a gĂĄdjokat đŸ€ź az valo neked... 😂

2020. jĂșn. 20. 19:18
 13/20 anonim ***** vĂĄlasza:
85%
Ne haragudj, de miĂ©rt lenne irigy valaki, amiĂ©rt nem tetszik neki ez a lĂĄny? Ez egy tipikua mƱnƑ, te is lehetsz ilyen, ha magadra kensz elegendƑ mennyisĂ©gƱ sminket.
2020. jĂșn. 21. 18:52
 14/20 A kĂ©rdezƑ kommentje:

Ez egy tipikua mƱnƑ, te is lehetsz ilyen, ha magadra kensz elegendƑ mennyisĂ©gƱ sminket.

LĂĄttam mar smink

nelkul is kepeken. Es gyonyoru. Most legyĂ©l mĂ©g jobban irigy. 😝

2020. jĂșn. 22. 01:27
 15/20 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Ja es en hiaba kenek magamra 1 kilo sminket akkor sem vagyok szep. Szoval hogy is van ez?
2020. jĂșn. 22. 01:29
 16/20 anonim ***** vĂĄlasza:
47%

Megnyugodhatsz, nem vagyok semennyire sem irigy, mire lennék, a nike pipa szemöldökére. De elég szånalmas vagy, håny éves vagy, 12?

Akkor javítok:ha megtanulsz valamennyire sminkelni, akkor te is lehetsz "szép"... Mår ha ez a szép neked.

2020. jĂșn. 22. 13:33
 17/20 A kĂ©rdezƑ kommentje:

Na mĂĄr a szemöldökĂ©re is irigy vagy? 😂 KĂ­vĂĄncsi vagyok neked milyen, biztos “gyönyörĆ±â€...

A nike pipa szemoldok nem ilyen aranyom. BĂĄrcsak lehetne venni pĂ©nzĂ©rt jĂł Ă­zlĂ©st đŸ˜«

2020. jĂșn. 23. 02:30
 18/20 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Tudok sminkelni, de a genetikĂĄn nem segĂ­t semmi.
2020. jĂșn. 23. 02:31
 19/20 A kĂ©rdezƑ kommentje:
Nem talĂĄlt mert 18 Ă©ves vagyok 😉
2020. jĂșn. 23. 02:31
 20/20 A kĂ©rdezƑ kommentje:

AmĂșgy meg egy ĂĄrtatlan kĂ©rdĂ©st tettem fel, Ă©s hova jukadunk ki nĂ©hĂ ny fĂ©ltĂ©keny liba miatt. đŸ˜«

Csajok ami szép az szép, és aki szép, azt bizony dícsérni kell. Ez a låny pont ilyen. GyönyörƱ!

A kĂ©rdĂ©sem a szĂĄja volt, hogy mitƑl ilyen szĂ©p, nem igazĂĄn Ă©rtek a sminkelĂ©shez ezĂ©rt kĂ©rdeztem meg, Ășgy ahogy ki tudom sminkelni magam (hĂ©tköznapi smink) volt egy kedves ember aki segĂ­tett is.

De az, hogy beteg a tekintete, meg hogy mƱ nƑ, nem tudok elmenni mellette hogy ne vĂ©djem meg.

SzĂĄnalmasak vagytok! JobbulĂĄst!

2020. jĂșn. 23. 02:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!