Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy reagált anyukád mikor...

Hogy reagált anyukád mikor elmondtad neki hogy szeretnéd gyantázni/borotválnia lábad?

Figyelt kérdés
2010. aug. 1. 07:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%
én 13 lehettem mikor elkezdtem borotválni a lábam és egy délután mikor nem volt itthon leborotváltam és este meg bementem elé a munkahelyére rövid naciba észrevette csak annyit mondott hogy szerinte nem volt olyan szőrös a lábam hogy leborotváljam de mást nem is szólt rá
2010. aug. 1. 11:17
 12/20 anonim ***** válasza:
54%

Sehogy nem reagált! Nálunk ez természetes... szerintem minden igényes nőnek ez egyértelmű, teljesen mindegy, hogy 13 vagy 45 éves....

Szerintem nyugodtan epiláld magad, ha neked a szőr ciki, márpedig ciki!

2010. aug. 1. 11:53
 13/20 anonim ***** válasza:
54%

Én nem is szóltam neki. Tudtam, hogy Ő borotválni szokta, Én is levettem a borotvát a polcról, és megcsináltam.

Nem szólt rá semmit, szerintem észre sem vette. :)

2010. aug. 1. 11:55
 14/20 anonim ***** válasza:
54%
Én nem szóltam neki, hanem egy este hetedikes koromban fürdés közben leborotváltam :D fúúúúú sikerült is úgy elvágni, hogy kb. egy óráig vérezgetett. Olyan rossz volt emlékszem, de végülis nem szóltam. Ezután is mindig leszedtem, de nem került soha szóba
2010. aug. 1. 12:06
 15/20 anonim ***** válasza:
54%

Szia!

Nem értem miért kell azért leszólni szegényt mert engedélyt kér, örülök, hogy vannak még normális emberek akik tartják valamire az Anyukájukat...

Egyébként Kérdező, annyiban igazuk van, hogy nem kell túl nagy feneket keríteni a dolognak, elé áll és megkérdezed tőle. Mondjuk nem írtad hány éves vagy...mert 12-13 évesen tényleg elég felesleges de tudom, hogy mekkora súllyal bírnak ilyenkor a többeik meg az, hogy ciki. Ezt próbáld megértetni anyukáddal.

Jaa és szerintem ne bortvát használj mert attól nagyon be fogsz sűrűsödni hanem krémet érzény bőrre!! Utánna pedig szépen fokozatosan válthatsz az epilátorra:)

L/18

2010. aug. 1. 13:57
 16/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek :)

14 éves vagyok és nem azért csinálom hogy 'menő' legyen és elmondhassam magamról hanem azért mert tényleg kell :S Így utólag már én sem értem miért izgultam annyira... Ez tényleg hülyeség volt a részemről xD És azt sem értem miért tartom cikinek de még mindig szégyenlem :$

2010. aug. 1. 15:30
 17/20 A kérdező kommentje:
Főleg hogy anyának az volt a válasza hogy neki még nem kellett az én koromban...
2010. aug. 1. 15:30
 18/20 anonim ***** válasza:
54%

Én is megkérdeztem anyukámat 13 évesen és nem engedte

aztán 2 évig könyörögtem neki és végül 15 évesen a nyári tábor előtt megengedte h leszedjem de én gyantáztattam a kozmetikussal és azóta epilálok

ráadásul nálunk még a nagyim is ellenem volt pedig igen szükséges lett volna már 13 évesen is

14 évesen elmentem venni ilyen hideggyantát de nem sokat szedett ki és amikor anya megtalálta marha pipa lett

2010. aug. 1. 16:12
 19/20 A kérdező kommentje:
Igen szerintem az anyukák ilyenkor attól is félnek hogy a gyermekük felnőtt vagyis még nem de már nagylány és ezt nem igazán akarják :) Pedig szükség van rá :/
2010. aug. 1. 16:53
 20/20 anonim válasza:
Én csak azt mondtam neki hogy anya elkérhetem a borotvádat?...azt monda hogy igen....és ennyi volt az egész XD
2010. aug. 24. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!