Hogy reagált anyukád mikor elmondtad neki hogy szeretnéd gyantázni/borotválnia lábad?
Sehogy nem reagált! Nálunk ez természetes... szerintem minden igényes nőnek ez egyértelmű, teljesen mindegy, hogy 13 vagy 45 éves....
Szerintem nyugodtan epiláld magad, ha neked a szőr ciki, márpedig ciki!
Én nem is szóltam neki. Tudtam, hogy Ő borotválni szokta, Én is levettem a borotvát a polcról, és megcsináltam.
Nem szólt rá semmit, szerintem észre sem vette. :)
Szia!
Nem értem miért kell azért leszólni szegényt mert engedélyt kér, örülök, hogy vannak még normális emberek akik tartják valamire az Anyukájukat...
Egyébként Kérdező, annyiban igazuk van, hogy nem kell túl nagy feneket keríteni a dolognak, elé áll és megkérdezed tőle. Mondjuk nem írtad hány éves vagy...mert 12-13 évesen tényleg elég felesleges de tudom, hogy mekkora súllyal bírnak ilyenkor a többeik meg az, hogy ciki. Ezt próbáld megértetni anyukáddal.
Jaa és szerintem ne bortvát használj mert attól nagyon be fogsz sűrűsödni hanem krémet érzény bőrre!! Utánna pedig szépen fokozatosan válthatsz az epilátorra:)
L/18
Köszönöm mindenkinek :)
14 éves vagyok és nem azért csinálom hogy 'menő' legyen és elmondhassam magamról hanem azért mert tényleg kell :S Így utólag már én sem értem miért izgultam annyira... Ez tényleg hülyeség volt a részemről xD És azt sem értem miért tartom cikinek de még mindig szégyenlem :$
Én is megkérdeztem anyukámat 13 évesen és nem engedte
aztán 2 évig könyörögtem neki és végül 15 évesen a nyári tábor előtt megengedte h leszedjem de én gyantáztattam a kozmetikussal és azóta epilálok
ráadásul nálunk még a nagyim is ellenem volt pedig igen szükséges lett volna már 13 évesen is
14 évesen elmentem venni ilyen hideggyantát de nem sokat szedett ki és amikor anya megtalálta marha pipa lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!