Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Könnyen el tudtad fogadni a...

Könnyen el tudtad fogadni a külsőd?

Figyelt kérdés

Ha igen mennyi idő kellett vagy mindig is így volt?

Szépnek tartod magad?

Mások véleménye mennyire számít?

2020. jún. 19. 06:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
94%

Kedves kérdező, mikor nagyon rosszul érzed magad a bőrödben, olvasd el azt, amit legutóbb írtál! :)

Egyébként én is arra próbálok gondolni, hogy a testem milyen csodálatos, mennyire jól össze van rakva. Ha megütöm, megvágom magam, azonnal beindulnak a gyógyító folyamatok, ha túl sok a tanulás, a stressz, rögtön jelez, hogy le kéne állni. A szülésről nem is beszélve, ami tényleg eszméletlen, hogy egy női test képes erre, és ez után felépülni.

Szóval mindenki teste csodálatos, és sokkal jobban kéne vele bánnunk, sokkal pozitívabb dolgokat kéne róla gondolnunk, mint amiket szoktunk! :)

2020. jún. 20. 12:59
 12/15 A kérdező kommentje:

Igen én is így gondolom :)

Sajnos a mai világban, ahol a média is belénk sulykolja, hogy az a tökéletes aki 90-60-90 méretekkel rendelkezik, szép arc, makulátlan bőr stb. Ilyenkor én rosszul érzem magam, pedig hát én nem ismert ember vagyok csak egy szimpla nő aki próbálja elfogadni magát.

Nekem például a környezetemben is rengeteg gyönyörű nő van, és én mindenkiben meglátom a szépet, csak magamban nem.

Úgy érzem fejlődök, de nagyon lassú folyamat ;))

2020. jún. 20. 13:33
 13/15 anonim ***** válasza:
45%

Valójában nem ment könnyen, 30-35 éves koromig ki voltam akadva hogy mikor fogok férfiasodni és 40 évesen már azt mondhatom meg elégedtem a külsőmmel.

Most már szépnek tartom magam, sok pitcsa meg néz,de mivel eddig nem sok sikerem volt náluk amire nem lehet mondani,hogy mind az én hibám, így mára már leszharom őket.

Mennyire érdekel mások véleménye..? Kábé annyira mint az hogy van e víz a marson...

F/42

2020. jún. 20. 14:17
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, tetszett amit írtál, jó kis bölcs gondolatok, eddig még nem is gondoltam ebből a szempontból megközelíteni a témát :) a betegségedhez való hozzáállásod is pozitív és egyáltalán nem tűnsz pesszimistának.

Ha néha bánkódsz amiatt, hogy bár tudod, a média nyomása de nem lesz soha instalány alakod, keress rá redditen az Instagramreality nevű subredditre, nézegesd kicsit :D ugye még ha tudja is az ember, hogy rengeteg kép szerkesztett és a beállításokon rengeteg múlik, ott így "élőben" látva kicsit más érzés látni mi a valóság

2020. jún. 20. 19:37
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
én mindig is tudtam hogy nem vagyok a legszebb, egy ideig ezt nehezen fogadtam el, de mivel a környezetem sosem sosem bántott emiatt és én is mindent megtettem hozzászoktam és most már jól érzem magam a bőrömben
2020. jún. 22. 15:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!