Fiúk, ti hogy viszonyúltok a striákhoz?
Kicsit duci lány voltam 19éves koromig. És mivel nagyon vékony, száraz bőröm van, előszeretettel repedezett meg, a combomon korbe, a hasamnál, vagy az oldalamnál.
Ez mennyire számít nálatok rondának?
Szia! Én lány vagyok, de eddig úgy tapasztaltam, hogy nem zavarja őket. Volt olyan párom akinek fel sem tűnt. :D
Szóval ne izgulj, a legtöbb pasi nőt szeretne, nem Barbie babát. Akinek meg Barbie kell.. Azt nem érdemes siratnod, ugyanis nem érdemel meg. ;)
En is lany vagyok, teljesen egyetertek az elottem szoloval!!
Anyukam tele van veluk, kis husi a draga, es apukam imadja benne, hogy valos es emberi!
Sosem hallottam meg olyan fiu szajabol, aki nem divatbaratnot keresett, hogy ronda vagy taszito lenne! Ettol leszel igazi, akinek valtozik a teste, aki igazi ember!!
Semmi baj vele, ugyanolyan gyonyoru leszel par csikkal a labadon vagy hasadon!
Lehet nekem rossz a szövegértelmezésem,de most fiúkhoz szólt a kérdés vagy kislányokhoz??
Döntsük már el , aztán majd válaszolok.
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!