Fiúk! Ez számotokra visszataszító lehet?
Nos, van egy barna, bors méretű, ( kicsivel kisebb), barna színű szemölcs a jobb hónom alján. És az lenne a kérdésem, hogy ez mennyire visszataszító?
Egyébként teljesen normálisan nézek ki,( 172cm magasság, 54kg, barna haj, enyhén barna bőr..) csak hát ez az izé mégis csak zavar, néha nem merem felemelni a karom teljesen, kicsit elvesztek az önbizalmamból.
18L
Jól is teszed hogyha megnézeted egy orvossal, főleg hogyha irritálva van gyakran, nem tudok, esetleg gyakran dörzsölődik valamihez, vagy ilyesmi.
Biztosabb hogyha leszedeted, de szerintem nem zavarna amúgy senkit.
Bocs, hogy lányként válaszolok, de nekem pont ugyanott van egy majdnem ugyanekkora. :) Soha nem volt belőle semmilyen kellemetlenségem, sem nő, sem férfi nem szólt meg érte soha. Pedig ugye úgy néz ki miatta, mintha nem lenne rendesen szőrtelenítve a hónaljam, mert van ott valami sötét. De sosem tűnt fel senkinek, pedig 30 fölött vagyok már.
Én amúgy még ebben a hónapban leszedetem egyéb okból, már megvan az időpontom rá. Ha szeretnéd, elmesélem majd a tapasztalataimat. :)
Úgy gondolom megint velem van a baj, főleg a szövegértelmezésemmel, DE!
Most annak ellenére, hogy a kérdező a FIÚKAT szólította meg, mégis becsúszott pár kislány a válaszolók közé!
Akik véleménye most pont senkit nem érdekel mivel a kérdező valószínű párkapcsolat miatt tette ki kérdésként!
Amúgy FÉRFIKÉNT igen, azt kell mindjam zavaró.
Meg ilyeneket tanácsos is leszedetni mert elrákosodhat ha kényes helyen van.
8.
A kommentem témájával foglalkozz légyszíves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!