Fiúk! Szerintetek visszataszító, ha egy lánynak a két metszőfoga között van egy kis rés? Mit gondoltok róla?
Ez önmagában kicsit sem visszataszító. Nyilván a mai kor szépségideálja az, hogy ne legyen, de attól még aki ettől eltér, azzal sincs semmi baj, sőt.
Ez kicsit olyan, mintha az volna a kérdés, hogy visszataszító-e az a lány, akinek a nincsenek vékony, hosszú lábai. Már hogy volna visszataszító? Gyönyörű nő lehet attól még, csak azért, mert nem olyan, mintha most mászott volna elő egy bikini reklámból.
Én láttam már a kérdésben szereplő paraméterrel rendelkező hölgyet, aki nagyon tetszett, szép volt ezzel együtt. Szerintem ez igen apró "hiba", gyakorlatilag mindenkinek van valami ennél nagyobb "defektje". :)
Üdv: Libra94
Érdekes, hogy a média hogyan tuszkolja le a torkunkon ezt az "Ideális nő képet".
Speciál nekem nem tetszenek azok a lányok akiket modelleknek neveznek.
Hát az átlagos lányok akiknek van egy kis stílusuk, már egyből megfognak. Nekem annyira nem jönnek be a tömegtermék modellek, akiknek hosszú vastag combjuk van, nagy mellük, csokiszoli, szét vannak sminkelve stb..
Nem azt mondom, hogy essünk át a ló túloldalára és legyen a lány csontkollekció vagy túlsúlyos. Nekem pl 10-ből 9 esetben ha a lánynak zöld, rózsaszín vagy szürke haja van akkor tuti nyerő, de ez csak az én mániám. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!