Hogyan érdemes foglalkozni otthon a testszőrzettel? (18F)
Elsősorban has-mellkas szőrzetre gondolok:
Nem nőhet a végtelenségig, de azért legyen is (gyantáztatás, életvitel szerű borotválás szóba se jöhet), úgy nehéz levágni hogy maradjon, 0-s géppel a legegyszerűbb, de utána egy ideig fura amikor nő.
Jöhet más testtájjal kapcsolatos válasz is.
A lábon azért az ember hagyja nőni de láttam már olyat akinek brutálisan szőrös volt a lába is.
Fanszőrzetet is egyszerűbb szerintem géppel vágni.
Nincs se energiám, se pénzem, se kedvem ilyen miatt kozmetikushoz vagy hasonló más helyre járni, mert otthon is megoldható.
Hónaljra (trimmerrel) a legrövidebb, mellre is a legrövidebb (vagy ízlés szerint), hasra ugyancsak a rövid, a krinolinra meg... inkább ízlés szerint a zacskóra meg (ÓVATOSAN!) újfent a legrövidebbet ajánlom.
1-2 hetente, testrésztől függően.
én a fanszőrzetem 0-s géppel vágom le, 3-4 naponta megismétlem
a lábamon és a mellkasomon csak rövidre vágom a szőrt, hónaljamat szintén 0-s géppel tolom le, egyedül a popsimnál borotválkozok
Nekem felsőtestemen alig nő. Farkam tövét borotvalom, körülötte a fanszőrzetet testszőrnyíróval kb. 3 hetente lenyírom pár millisre.
Hónaljamon meg nem zavaróan dús, általában meghagyom, max nyáron borotvalom néha higiénia miatt. De azon már gondolkoztam, hogy kipróbálnám oda a gyantáztatást, talán egy nyári szezonra elég lenne 2x, és akkor letudva az izzadós időszak. :D /F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!