Gél lakkhoz mi az, ami elengedhetetlen? Hány wattos lámpát érdemes venni?
láttam a crystal mails oldalán, hogy van egy 3 részes kedd szett (alaplakk, színes lakk, fedőlakk), ez elég egy otthon készített gél lakkhoz?
azért merült fel bennem ez, mert amikor körmöshöz mentem, ő még tett valamit az alaplakk alá is.
(azt tudom, hogy lámpa, buffer, reszelő, stb... kell, a kérdés kifejezetten arra vonatkozik, hogy a konkrét lakkon kívül kell-e valami feltétlenül a körmökre)
illetve a másik kérdés, hogy hány wattos lámpát ajánlanátok otthoni gél lakkozáshoz? és miért?
amiket elébb írt a válaszadó, azok is kellenek. én bond-ot használok alapnak(master nails azt hiszem).
minél nagyobb watt, annál gyorsabb a kötés igazából. nekem nagyon pró van(akciós volt), és megvettem az 54W-at. 2perc alatt az akrilgél is köt alatta simán. javaslom, hogy uw-led-eset végy, ha van rá módod, bár ma már a legtöbb ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!