Valóban idétlen,ha egy lánynak 42 es a lába és
lábujjközös papucsot hord?
Műtét? Vágasson le belőle vagy mi? Te jó ég...
Kérdező, szerintem 170 cm-hez nem olyan durva az a 42-es láb. Igen, vannak, akiknek csak 37-es meg 38-as ilyen magassághoz de ez akkora előny szerinted? Nem a lábméretedtől leszel jobb vagy rosszabb ember. Aki beszól, azt meg rúgd fel a Holdig, nagy lábbal könnyebb lesz legalább :D De komolyan, nagyon gyerekes és bunkó dolog ezért bántani valakit.
2020. jún. 6. 15:36
12/26 A kérdező kommentje:
Ne értsd félre,nem bántanak,csak amikor mezítláb,vagy papucsban látnak,rákérdeznek a méretére.Ennyi,nem több
De akkor igazából miről szól a kérdés? Ki idétlenezett le emiatt?
A rákérdezés azért van, mert az átlagnál tényleg nagyobb és nem vagy hozzá képest magas, de ha erre nem szeretnél válaszolni, egyszerűen nem árulod el.
2020. jún. 6. 16:04
14/26 A kérdező kommentje:
Nem titok a lábméretem, csak nem értem,hogy erre miért figyelnek fel mások?
Mert nagyobb az átlagnál. Ha emellé lennél 180 cm+, a magasságodat is megkérdeznék. Én pont az ellenkezője vagyok, sokszor kérdezték már, hány cm vagyok meg hanyas a lábam :)
2020. jún. 6. 16:15
16/26 A kérdező kommentje:
Na és akkor Te sem tartsd magadban,ha már én így elmondtam!
A lábméret a sok közül az egyik, amin nem tudunk változtatni. Nem gáz lábujjközös papucsot hordani akkor sem, ha valakinek kicsit nagyobb lába van.
2020. jún. 6. 16:25
Szerintem nem gáz. :D Meg alapból, most szerintem nincs akkora különbség egy 42-es, meg egy 40-es láb között. Mármint, ha jól tudom, a 40-es méretnél a talp az körülbelül 25-26 centi szokott lenni, míg a 42-es 26-27. Szóval bárhogy nézzük, centikben nincs akkora különbség. Most élőben is, meg nem mondom, hogy a lábad 40-es vagy 42-es. :D Szerintem nem gáz, nincs óriási lábad, nem kell semmit sem szégyellned, se semmi.
2020. jún. 6. 17:40
Azért rohadtul igazságtalan lenne bárkit is szívatni, amiről nem tehet. A kérdező nem a haját festette be libafosszínűre és nem is a fürdést hanyagolta el, hanem ekkorára nőtt a lába és kész.
2020. jún. 7. 14:44
11.
Igen! Vágasson le belőle!
Pontosabban a rüszt csontból szednek ki egy kis darabot ami 2-3 számmal kissebbé teszi a lábméretet.
Németországban már csinálják esztétikai műtét néven, az árát nem tudom sajnos,de ha szükségem lenne rá biztos igényt tartanék rá.
2020. jún. 7. 17:27
Kapcsolódó kérdések: