A férfiak hogy állnak a sminkkel, a műkörömmel vagy a műszempillával? Szeretik, ha egy nő sminkel? Vagy műkörmöt és műszempillát rakat?
Nem szeretem a sminket, sem a műszempillát. A műköröm, ha nem karom, akkor még akár tetszhet is.
24F
Itt Gyakorin nem igen fogsz reális képet kapni. Itt mindenki csakis természetes arccal kepes szépnek látni egy nòt és ha ne adj isten rúzst viselsz, esetleg hosszab műkörmöd van akkor már utolsó ringyónak bèlyegeznek.
Szerintem a valóságban nagyjából egyenlően oszlik meg a vélekedés en legalábbis az utcán nagyobb számban látok sminkelt nőket akiknek van párja vagy gyereke.
4es voltam
Nem mennek a selejtbe, nem ez dönti el, hogy szépnek látnak e. Sminkkel meg smink nélkül is lehet pasit fogni, én pl csak rúzst hordok, de van műkörmöm is, mégis van párom aki szépnek lát.
Mint mondtam nem kell szélsőségekben gondolkodni.
Igen, egy nő szeressem foglalkozni magával és a sminkkel csak fokozza az alap szépséget.
Amelyik ezt mellőzi az akár kisfiú is lehetne....
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!